Hírek, események

A Mysterium célja egy decentralizált VPN hálózatot létrehozása. A VPN a Virtual Private Network, azaz virtuális magánhálózat, melynek használatával a böngészés anonim és biztonságos.

Szeptember elején kezdtek szállingózni a hírek, hogy csőd szélére került az Evergrande. A befektetők elsősorban attól tartanak, hogy ha bedől a vállalat, amely a világ egyik legnagyobb és legeladósodottabb ingatlanfejlesztője, akkor az a minden szektorban érezteti majd hatását.

Pinke Attila Magyarország legismertebb vloggere, YouTube csatornáját több mint 18 ezren követik. Attila napi rendszerességgel jelentkezik, munkanapokon 30 percben foglalja össze a kriptovaluta piac eseményeit. Patreon csoportjában számos lehetőséget ad kezdő és haladó befektetőknek, hogy személyre szóló tartalommal lássa el őket.

A Fidelity jóslatai szerint a Bitcoin az egymilliárd dolláros értéket is elérheti két évtizeden belül. Az egyik vezető Jurrien Timmer egy elég hosszas értékeléssel támasztotta alá állítását, melynek lényege, hogy a felhasználók számának lineáris növekedésével a hálózat értéke (vagy a Bitcoin ára) geometriailag nő.

A Chiliz (CHZ) egy olyan digitális valuta a sport és szórakoztatás világában, mely a világ elsőszámú blockchain alapú rajongói platformját, a Socios.com-ot működteti. A rajongók úgynevezett Fan tokeneket vásárolhatnak vagy eladhatnak, valamint szavazati jogukkal részt vehetnek felmérésekben, közvélemény kutatásokban.

Az Ethereum 2.0 hamarosan elérkezik a 6 milliomodik stake-elt Etherhez, ami körülbelül tízszeres mennyiséget jelent az eredeti várakozásokhoz képest. Az Ethereum 2.0 fejlesztés lényege a skálázhatósági problémák megoldása, valamint a Proof-of-Stake-re való átállás a korábbi Proof-of-Workhöz képest.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!

247805282222852