KAPCSOLAT

Pataki Gábor - CoinBroker.hu alapítója

Közgazdász - üzletfejlesztési szakértő

A Kriptopénz ABC könyv társszerzője. 

18 éves korában (26 éve) kezdett el tőzsdei befektetésekkel foglalkozni. Huszonéves korában az Equitas Bróker (KBC Equitas) vezérigazgató-helyetteseként felelt Magyarország harmadik internetes kereskedési rendszerének fejlesztéséért és bevezetéséért, amit több tízezer ember használ(t) nagy megelégedettséggel.

CoinBroker azzal a céllal hozta létre, hogy megossza tapasztalatait a kriptovalutákkal kapcsolatban. Tevékenységét nem befektetési tanácsként végzi. Meetup-okat, Workshop-okat szervez és személyes konzultációk keretén belül próbálja átadni tapasztalatait, tudását.

Személyes konzultációt is kérhetsz, ami egy tesztre szabott oktatás sorozat, hogy önállóan el tudj indulni a kriptovaluta befektetés világában. 

e-mail: gabor@coinbroker.hu

Ha kérdésed van írj bátran!  

Nincs rossz kérdés

Dr. Halász Rita  - partner

Jogász-közgazdász, adótanácsadó, business coach

Szakmai tapasztalatát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal keretein belül annak humán, jogi és stratégiai szakterületein szerezte. Feladatai közé tartozott az adózókkal való kapcsolattartás, és különböző adónemekben a szervezet adószakmai állásfoglalásának elkészítése, később pedig az adóügyek másodfokú elbírálása, perképviseleti tevékenység ellátása. 2006-ban NAV elnöki elismerésben részesült az adóigazgatás korszerűsítését érintő pályamunkájáért. 

Több szakmai publikáció írója. 2011-2016 között jogi főigazgató-helyettesi tanácsadó. 2017-től a Stratégiai Koordinációért Felelős Szakfőigazgató/a NAV Informatikai Fejlesztéséért Felelős Miniszteri Biztos tanácsadója. 

2017-ben a Nemzetgazdasági Minisztérium, Magyar Nemzeti Bank és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Blockchain munkacsoportjának tagja. Alapító tagja a Blockchain Magyarország Egyesületnek.

e-mail: dr.halasz.rita@coinbroker.hu