Mi is az a Mysterium Network?

2021.10.08

A Mysterium célja egy decentralizált VPN hálózatot létrehozása. A VPN a Virtual Private Network, azaz virtuális magánhálózat, melynek használatával a böngészés anonim és biztonságos.

A Mysterium Network megoldása egy engedély nélküli P2P alapú decentralizált VPN szolgáltatás. Céljuk, hogy elősegítsék az interneten fellelhető információk cenzúrázatlan szabad áramlását. Lényegében egy olyan közvetlen kapcsolat, ahol a másik fél helyi IP címéről érheted el a globális internetet, mindez kriptopénz jutalmazási rendszer alkalmazásával.

Bárki csatlakozhat hozzá egy node csomópont futtatásával, ami az internetes sávszélességét ossza meg másokkal. Ez az emberek által futtatott hálózat engedély nélküli, tehát bárki, bárhonnan, bármihez hozzáférhet. Továbbá az egyedi fizetési megoldásnak köszönhetően arra sincs szükség, hogy bizalmi félként tekintsünk a másikra, mindenképpen hozzájutunk a sávszélességünk megosztásáért járó pénzünkhöz.

A Mysterium mindenkinek hozzáférést biztosít a globális internethez és egyben megoldást nyújt az egyes országokban alkalmazott etikátlan cenzúra ellen. Ezzel a VPN-nel hozzáférhetsz olyan tartalmakhoz, amik csak más országokban elérhetők, legyen szó a világ híreiről vagy mozifilmekről. Használatával egyszerre lehetsz felhasználó és szolgáltató. További előnye, hogy fizetni csak akkor kell, ha használod a VPN-t. Pénzt spórolsz a használattal, miközben kriptót is termelsz.

Az alábbi videó megtekintésével átláthatóbb képet kaphatsz a szolgáltatásról:


Ha szeretnéd egyszerűen, kényelmesen kezelni - a Binance tőzsdén tárolt - portfóliódat, akkor próbáld ki a Profit Manager rendszerünket. Védd tőkédet és jövőben elérendő nyereségedet is. KERESKEDJ STRESSZMENTESEN!   


Az alábbi linken regisztrálj a Binance-ra és 20%-os kereskedési díjkedvezményben részesülsz.