Apecoin

2022. március 16-án megérkezett az Apecoin, amelyet a Bored Ape Yacht Club (BAYC) projektje ihletett. Az ApeCoint azért hozták létre, hogy a virágzó APE ökoszisztéma natív tokene legyen.


Bárki szerezhet APE-et, de ha már rendelkezik Bored Ape NFT-vel, akkor az érméket megkapja. Az ApeCoin BAYC tulajdonosok által megszerezhető összeg attól függ, hogy milyen típusú majmot birtokolnak és hányat. A Bored Ape NFT tulajdonosok körülbelül 10 000 ApeCoint kapnak mindegyikért. A mutáns majomtulajdonosok lényegesen kevesebbet kapnak - körülbelül 2000 érmét.

Az ApeCoin hozzáférést biztosít az ökoszisztéma olyan részeihez is, amelyek egyébként nem elérhetők, például exkluzív játékokhoz és szolgáltatásokhoz. A külső fejlesztők számára az ApeCoin egy olyan eszköz, amellyel részt vehetnek az ökoszisztémában az ApeCoin szolgáltatásokba, játékokba és egyéb projektekbe történő beépítésével.

Az ApeCoint a BAYC NFT-k tulajdonosai között osztják szét, és a tervek szerint "elsődleges tokenként" fogják használni a Yuga Labs játékainak új ökoszisztémájában. A Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-k tulajdonosai egy vadonatúj tokent kapnak ApeCoin (APE) néven. A Bored Apesről tudjuk, hogy NFT-k, egyedileg értékesítik őket, általában elég borsos áron, értéküket mindig a kereslet határozza meg.

A Bored Ape Yacht Club az egyik legnépszerűbb NFT kollekció. Itt minden NFT egy rajzfilmes majom formájában jelenik meg, saját színkombinációval, arckifejezéssel és ruházattal.