Mi az a Chiliz?

2021.07.19

A Chiliz (CHZ) egy olyan digitális valuta a sport és szórakoztatás világában, mely a világ elsőszámú blockchain alapú rajongói platformját, a Socios.com-ot működteti. A rajongók úgynevezett Fan tokeneket vásárolhatnak vagy eladhatnak, valamint szavazati jogukkal részt vehetnek felmérésekben, közvélemény kutatásokban.

A 2018-ban Máltán alapított vállalkozás elképzelése az, hogy áthidalja az aktív és passzív rajongók közötti szakadékot, a Fan tokeneknek köszönhetően pedig biztosítja a sport fanatikusok számára, hogy részesedésükkel részt vehetnek a vállalatot irányító folyamatokban.

A rajongók Chilizzel vásárolhatják meg a Fan tokeneket, melyekkel részt vehetnek minden olyan szavazáson, melyet a partnerek publikálnak a Socioson keresztül. A szavazati jogon túl a token tulajdonosok jutalmazási programokban vehetnek részt és számos egyéni élménnyel gazdagodhatnak.

A Chiliz token legfőbb tulajdonsága, hogy kizárólagosan működteti a Socios platformját, ahol a rajongók felhasználhatják a Fan tokeneket. A CHZ mindenképpen szükséges ahhoz, hogy valaki részt vehessen a Fan Token Offerings (FTO) folyamatában, mely a Fan tokenek kezdeti értékesítése.

A Fan tokenek értékesítése vagy vásárlása Chiliz ellenében történik a chiliz.net belső tőzsdei platformján. Maga a CHZ token számos ismert tőzsdén, mint például a Binance-en vagy a Bitpanda-n is fellelhető.

Jelenleg 25 nagy sport/esport szervezet, köztük az FC Barcelona, a Juventus, az AC Milan, az OG, a Paris Saint-Germain, a Manchester City és a Professional Fighters League indította el saját rajongói tokenét. A közeljövőben még számos vezető sport- és szórakoztatóipari vállalkozás tervezi a rajongói tokenek kibocsátását.

A vállalatnak több irodája van Törökországban, Koreában, Svájcban, és újabb irodák megnyitásával folytatni kívánja terjeszkedését Spanyolországban, az Egyesült Államokban és Brazíliában. 


További információk: www.chiliz.com


Ha szeretnéd egyszerűen, kényelmesen kezelni - a Binance tőzsdén tárolt - portfóliódat, akkor próbáld ki a Profit Manager rendszerünket. Védd tőkédet és jövőben elérendő nyereségedet is. KERESKEDJ STRESSZMENTESEN! 


Az alábbi linken regisztrálj a Binance-ra és 20%-os kereskedési díjkedvezményben részesülsz.