Hírek, események

Kusama

2021.06.11

A Kusama blockchain egy tesztelési környezetet biztosít, ahol a fejlesztők új blockchaineket építhetnek és tesztelhetnek applikációk számára. Hibrid heterogén lánc, ami azt jelenti, hogy valós idejű tevékenység alapján eldöntik, hogy a tranzakciót vagy műveletet a központi láncon vagy egy párhuzamos láncon hajtják végre. Ezek a párhuzamos láncok a...

A digitális ökoszisztémák folyamatosan fejlődnek a kriptopénzek megjelenése óta. A felhasználók a decentralizált pénzügyi (DeFi) termékek széles skálájával kerülhetnek kapcsolatba több blokklánc rendszeren keresztül. Ennek a növekvő iparágnak azonban számos kihívással kell szembenéznie, beleértve a Miner Extractable Value (MEV) problémát, egy olyan...

A PayPal engedélyezi a felhasználók számára a kriptovaluták külső tárcákba való kiutalását a platformról, igaz konkrét dátum még nem jelent meg az indulásról. Ha a korábbi fejlesztéseket figyelembe vesszük, akkor talán néhány hónapról lehet szó. Ezen döntés kiemelkedő jelentőségű lehet a kriptopiac számára.

A Bitcoinbázis egy zseniális összefoglalót adott közre "A közgazdászok többsége miért van a Bitcoin ellen" címmel, amit kivonatolni szinte lehetetlen, de megpróbáljuk.

Elon Musk üzeneteivel hatalmas kárt okozott a kriptovaluta befektetőknek, miközben egy vicc, hogy a DOGE-t próbálja az élmezőnybe lökni.

Három hónapja, hogy Elon Musk bejelentette a Bitcoin fizetőeszközként való elfogadását a Teslánál. Tegnap viszont egy Twitter posztban tudatta a világgal, hogy ez felfüggesztésre kerül. A hír hatására a mostanában 55 ezer dollár környékén teljesítő árfolyam meg sem állt 50 ezer dollárig.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!

247805282222852