A SingularityNET Ethereum hálózatáról a Cardano hálózatára költözik. Ezzel ők lesznek az első vállalat a Cardanon. AGI összes tulajdonosa megszavazta azt a javaslatot, amely további 1 milliárd tokent adna a vállalathoz. 

A projekt arról vált világszerte híressé, hogy létrehoztak egy Sophia nevű robotot, olyan képességek hozzáadásával, mint a hallás, az empátia vagy a látási képességek. Célként szerepel, hogy Sophia képes legyen teljesen megérteni az emberi nyelvet.

A SingularityNET egy decentralizált piactér, ami a mesterséges intelligenciára specializálódott.  A platformnak köszönhetően a vállalkozások és fejlesztők létrehozhatják saját AI projektjüket a rendelkezésre álló algoritmusok és adatok felhasználásával. A felhasználók böngészhetnek, tesztelhetnek, vásárolhatnak az AI szolgáltatásokból a platform tokenének használatával, az AGI-val. Sőt, a fejlesztők értékesíthetik AI eszközeiket, és visszajelzést kaphatnak munkájukról.


Az AGI használhatósága a SingularityNET ökoszisztémával párhuzamosan együtt fejlődött, az AGI tulajdonosok például szavazatukkal dönthetnek a hálózat működésében történő változásokról.

Tokene (AGI) legnagyobb forgalmát a Binance bonyolítja. Az alábbi linken regisztrálva örökös 20%-os kereskedési díjkedvezmény vehető igénybe.