ONTOLOGY

Stake lehetőség leírása - KriptoAkademia.com-nak köszönhetően


Nyilvános multi-chain projekt és bizalmi együttműködési platform. Magas színvonalú, nagy teljesítményű blockchain, mely magában foglalja az elosztott főkönyveket és az okosszerződés rendszert. Támogatja a nyilvános blockchain rendszereket és testre szabja a blockchain-eket a különböző applikációk használatához. Támogatja a hálózatok közötti együttműködést.

Tökéletes partnere a NEO-nak abban, hogy digitalizálják a világot.


Az Ontology Network egy kínai cég terméke, olyan blockchain hálózat, melynek célja, hogy megszüntesse a korlátokat a blockchain és az üzleti szektor között. Az Ontology abban alkotott kiválót, hogy olyan cégek számára is lehetővé teszi a blockchain használatát, akik korábban nem rendelkeztek ismeretekkel az elosztott hálózatok világából.


Fontos cikkek:

Ontology fejlesztési platform a Google Cloudon Részletek a Kriptoakademia.com oldalon

Akár 11% hozamot is pordukál az Ontology GAS (ONG) stakelés-el további infok: Kriptoakademia.com cikkben olvasható

Ontology Stake kalkulátor

Az ICO projekt január 8-án zárult, az ONT tokeneket minden NEO tulajdonos is megkapta airdrop formájában, melynek eredményeképpen 20 millió ONT token került szétosztásra a közösség tagjai között. Illetve az is kiderült, hogy aki regisztrált az Ontology hírlevélre, azokat további 1000 tokennel ajándékozta meg a cég.

Az ONT a nyár folyamán indította el fő hálózatát és mostanában fejeződött be a régi tokenek újakra váltása is, ezzel egyidőben megjelent tárcájuk legfrissebb változata, az OWallet v0.8.8 is. Ennek legfőbb újítása a staking bevezetése, amivel passzív bevételre tehetnek szert az ONT tulajdonosok. 

Az Ontology hálózatában jelenleg 49 node működik, melyek között 7 darab konszenzus node és 42 jelölt node található. A konszenzus node-ok lényegében a bányászok, ők hozzák létre az új blokkokat és biztosítják a hálózat működését, a jelöltek pedig a blokkok ellenőrzését végzik. Ahhoz, hogy valaki ilyen kiemelt node-dá válhasson minimum 100 000 ONT-tal kell rendelkeznie, személyazonosító eljáráson kell átesnie és tevékenyen hozzájárulnia az Ontology fejlődéséhez. A node státuszokat minden hónapban felülvizsgálják.

A stakingben azonban azok is részt vehetnek, akik nem rendelkeznek ennyi tokennel. 500 ONT-os egységenként bárkinek lehetősége van arra, hogy kiválasszon egyet a 49 node közül és letétbe helyezze nála tokenjeit, melyért cserébe részesedést szerezhet a hálózati díjak után járó bevételekből.