ONTOLOGY

Stake lehetőség leírása - KriptoAkademia.com-nak köszönhetően

Nyilvános multi-chain projekt és bizalmi együttműködési platform. Magas színvonalú, nagy teljesítményű blockchain, mely magában foglalja az elosztott főkönyveket és az okosszerződés rendszert. Támogatja a nyilvános blockchain rendszereket és testre szabja a blockchaineket a különböző applikációk használatához. Támogatja a hálózatok közötti együttműködést.
Az Ontology Network egy kínai cég terméke, olyan blockchain hálózat, melynek célja, hogy megszüntesse a korlátokat a blockchain és az üzleti szektor között. Az Ontology abban alkotott kiválót, hogy olyan cégek számára is lehetővé teszi a blockchain használatát, akik korábban nem rendelkeztek ismeretekkel az elosztott hálózatok világából.


Fontos cikkek:

Ontology fejlesztési platform a Google Cloudon Részletek a Kriptoakademia.com oldalon

Akár 11% hozamot is pordukál az Ontology GAS (ONG) stakelés-el további infok: Kriptoakademia.com cikkben olvasható

Ontology Stake kalkulátor

A rendszer főbb szerepelői a konszenzus node-ok, akik lényegében a bányászok, ők hozzák létre az új blokkokat és biztosítják a hálózat működését, a jelöltek pedig a blokkok ellenőrzését végzik. Ahhoz, hogy valaki ilyen kiemelt node-dá válhasson minimum 100 000 ONT tokennel kell rendelkeznie, személyazonosító eljáráson kell átesnie és tevékenyen hozzájárulnia az Ontology fejlődéséhez. A node státuszokat minden hónapban felülvizsgálják.

A stakingben azonban azok is részt vehetnek, akik nem rendelkeznek ennyi tokennel. 500 ONT token ellenében bárkinek lehetősége van arra, hogy kiválasszon egyet a node-ok közül és letétbe helyezze nála tokenjeit, melyért cserébe részesedést szerezhet a hálózati díjak után járó bevételekből.