GYAKORLATI INFORMÁCIÓK


A megvásárolt kriptovalutákkal akár a boltban is fizethetünk, ha rendelünk magunknak előre feltölthető (pre-paid) bankkártyát. Forint alapú, előre feltölthető bankkártyát is választhatunk ilyen a Revolut.EUR & USD is beutalható


Sok kriptovaluta, olcsó kereskedés

Hogyan vásárolhatunk kriptovalutát?

A legfontosabb, hogy ha vásárolunk is kriptovalutát, azt a kiemelt kockázatú pénzügyi műveletek közé soroljuk. Kriptovalutákat internetes kereskedési rendszerekben tudunk vásárolni, melyek között szabadon transzferálhatunk tört darabokat is. Tehát akár 5000 Ft-ért is vásárolhatunk Bitcoint annak ellenére, hogy árfolyama több ezer dollár.

Kereskedési platform választásának szempontjai:

  • Fontos szempont, hogy melyik országban működik? 
  • Lehet-e utalással feltölteni EUR vagy USD számlánkat?
  • Van-e lehetőség stop-loss ajánlatra? - Bitstamp és Binance rendszereken igen, de ha igazán jó megoldást szeretnék akkor a Stop-Loss Manager a jó megoldás, amit a CoinBroker csapata fejlesztett

Bitstamp.net rendszerekben lehet utalni EUR-t és USD-t

Általam sikeresen tesztelt illetve használt  kereskedési rendszerek:

Bitstamp (BTC, BCH, ETH, LTC, XRP) - profi kereskedési lehetőségeket biztosít, mint például a csúszó stoploss alkalmazása, amely lehetőséget ad a már megszerzett profitszint dinamikus garantálásra. Azaz egy olyan inaktív eladási ajánlat adható, amelynek aktiválási árszintje az árfolyam emelkedésével automatikusan növekszik. Euróval és dollárral is feltölthető egy szolovén bankban történtő utálsása. Díjai nem túl olcsók 0,24%.

Kisebb coinok esetén Binance-t (több mint 100 kriptovaluta elérhető) használom, amely kiemelten biztonságosnak mondható, mivel egy decentralizált tőzsde, amely forgalma alapján a TOP 5-ben helyezkedik el. - Stop-Loss Manager  szoftveren keresztül is elérhető a tőzsde kereskedési rendszere. 

Alap és haladó kereskedési felületet is kínál, így kezdők számára is könnyen használható. Kapacitása: 1.4 millió tranzakció/másodperc, többnyelvű (kínai, angol, koreai, japán) és az összes jelentős coin elérhető, kereskedhető. Kereskedési jutalék: 0,1%, de ha van Binance (BNB) tokenünk, akkor 25-50% kedvezménnyel akár 0,05% is lehet a kereskedési díjunk.

Exodus wallet: felülete felhasználóbarát, a design-nak köszönhetően olyan emberek is könnyedén eligazodnak benne, akik korábban sosem tőzsdéztek. A wallet coin-ok közötti váltásra is ad lehetőséget. A küldési és fogadási díjak kiszámítása nem a küldött/fogadott összeg alapján történik, hanem a hálózat aktuális forgalmának és a tranzakció byte méretének figyelembevételével.


Személyes konzultáció

Heti hírlevél

Iratkozz fel a hírlevélre, ha további információkra vágysz.

* Adatkezelési szabályzat és irányelvek itt tekinthető meg

Gyakorlati tapasztalatok első kézből