Tőzsde egy kicsit másként

Kriptovaluták használatának előnyei

Sokan ismerik a Forex piacokat, a deviza kereskedelmet, amely sok esetben tőkeáttételes üzletkötést jelent, hétfőn reggeltől pénteken késő estig a nap 24 órájában. Sokak meg is égették magukat vagy inkább pénzüket égették el. 

Kriptovaluták esetén nincs lehetőség tőkeáttételes üzletkötésre, ellenben a hét minden napján, 0-24 órában zajlik a kereskedés. Így bármikor készpénzzé (jellemzően USD, EUR) tehető a kriptovalutában tartott befektetés - már amennyiben befektetési céllal kerül megvásárlásra.


Biztonságos használat

A Bitcoin tranzakciók védelme biztosított, senki sem indíthat fizetést az Ön nevében. Ha betartja a kívánt lépéseket, a Bitcoin megvédi pénzét a csalásokkal szemben.  

Korlátlan működés, bárhol-bármikor

A bitcoin használata korlátlan, bárhol, bármikor fizetést kezdeményezhet, hétvégén, munkaszüneti napokon, a nap 24 órájában. Működése nem korlátozott szoftverek vagy szolgáltatók által, mindegyik kompatibilis a másikkal.

Nemzetközi kifizetések lebonyolítása

Nemzetközi fizetések lebonyolítása 5-10 másodpercet vesz igénybe, nincsennek közvetítők, melyek plusz költségeket számítanak fel, nem lassítják a folyamatot. 

Kedvező díjszámítás

Kriptovalutákkal nagyon kedvező és alacsony költségekkel indíthatunk vagy fogadhatunk fizetéseket, nincsennek kötelező díjak. Nagyobb összegű kifizetések alkalmával azonban érdemes önkéntes díjat fizetni a tranzakció felgyorsítása és az üzemeltető személyek díjazása érdekében.  

Személyazonosság védelme

A kriptovaluták nem teszik lehetővé, hogy ellopják személyazonosságát vagy kártyaszámát. Sőt még az is lehetséges, hogy személyazonossága felfedése nélkül kezdeményezzen fizetéseket.