Hírek, események

A Chiliz (CHZ) egy olyan digitális valuta a sport és szórakoztatás világában, mely a világ elsőszámú blockchain alapú rajongói platformját, a Socios.com-ot működteti. A rajongók úgynevezett Fan tokeneket vásárolhatnak vagy eladhatnak, valamint szavazati jogukkal részt vehetnek felmérésekben, közvélemény kutatásokban.

Az Ethereum 2.0 hamarosan elérkezik a 6 milliomodik stake-elt Etherhez, ami körülbelül tízszeres mennyiséget jelent az eredeti várakozásokhoz képest. Az Ethereum 2.0 fejlesztés lényege a skálázhatósági problémák megoldása, valamint a Proof-of-Stake-re való átállás a korábbi Proof-of-Workhöz képest.

Kusama

2021.06.11

A Kusama blockchain egy tesztelési környezetet biztosít, ahol a fejlesztők új blockchaineket építhetnek és tesztelhetnek applikációk számára. Hibrid heterogén lánc, ami azt jelenti, hogy valós idejű tevékenység alapján eldöntik, hogy a tranzakciót vagy műveletet a központi láncon vagy egy párhuzamos láncon hajtják végre. Ezek a párhuzamos láncok a...

A digitális ökoszisztémák folyamatosan fejlődnek a kriptopénzek megjelenése óta. A felhasználók a decentralizált pénzügyi (DeFi) termékek széles skálájával kerülhetnek kapcsolatba több blokklánc rendszeren keresztül. Ennek a növekvő iparágnak azonban számos kihívással kell szembenéznie, beleértve a Miner Extractable Value (MEV) problémát, egy olyan...

A PayPal engedélyezi a felhasználók számára a kriptovaluták külső tárcákba való kiutalását a platformról, igaz konkrét dátum még nem jelent meg az indulásról. Ha a korábbi fejlesztéseket figyelembe vesszük, akkor talán néhány hónapról lehet szó. Ezen döntés kiemelkedő jelentőségű lehet a kriptopiac számára.

A Bitcoinbázis egy zseniális összefoglalót adott közre "A közgazdászok többsége miért van a Bitcoin ellen" címmel, amit kivonatolni szinte lehetetlen, de megpróbáljuk.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!