Hírek, események

A Polkadot egy olyan hálózati protokoll, mely engedélyezi nemcsak tokenek, de más, tetszőleges adatok átvitelét a blockchainek között. Ezek szerint a Polkadot egy valós multi-lánc applikációs környezet, ahol a láncok közötti átjárás is megoldható, hasonló megoldást nyújt, mint a sikeres Chainlink.

Chainlink

2020.08.13

A 2018-as hosszú kriptotél idején rengeteg projekt eltűnt a süllyesztőben, ennek ellenére a Chainlink sikeresen fennmaradt, sőt tovább növekedett a medve piaci környezetben is. Ez a menetelés azóta is tart és a projekt kétségtelenül a kriptotér egyik óriássá nőtte ki magát, tőkekapitalizáció alapján jelenleg a 12. helyet foglalja el.

Korábban már többször is beszéltünk ETF-ről, amely nem más, mint a tőzsdén kereskedett befektetési alap. Mostani bejelentésében a tőzsde kripto ETP (Exchange Traded Products) listázásáról tudósított, mely az összes tőzsdén kereskedett terméket jelenti.

A Cardano árfolyama 85%-kal emelkedett 10 nap leforgása alatt, ezzel hivatalosan is megelőzte a Bitcoin SV-t, így tőkekapitalizáció alapján a 6. legnagyobb kriptovaluává vált a top coinok rangsorában. A vizsgált időszak kezdetén 0,074 dolláros árfolyamról indult és meg sem állt egészen 0,137 dollárig.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!