Hírek, események

Amerikában négy ügyvédi kamara is támogatólag állt ki a kriptovaluták fizetési eszközként való alkalmazása mellett, vagyis nem ellenzik a digitális valuták előlegként vagy a szolgáltatás ellenértékeként való elfogadását.

Az USA gazdasága most már egyértelmű, hogy recesszióba került. A tőzsdék mozgása több mint megdöbbentő és irracionális. A FED legutóbbi nyilatkozata kijózanította a befektetőket és csütörtökön 5% csökkenés majd pénteken 1,3%-os növekedéssel ingadoztak az amerikai tőzsdeindexek. Pénznyomtatás folyamatos, a monetáris eszköztár kifogyóban van....

A Cardano árfolyama az elmúlt hónapokban magasan szárnyalt, mely hűen tükrözi a várakozásokat a Shelley korszak indulását illetően. Charles Hoskinson ügyvezető és egyben Cardano alapító jelentette be a Shelley július 29-i dátumát, az első jutalmak pedig augusztus 18-tól lesznek elérhetők.

Dr. Varga Gusztáv ezúttal a Bitcoin és az arany összefüggéseit és különbségeit fejti ki alábbi írásában. Igaz-e, hogy a Bitcoin a digitális arany? Megtudhatjuk, ha elolvassuk a témában alkotott véleményét.

Changpeng Zhao - Binance ügyvezető - arról számolt be, hogy a tőzsdére beáramló új felhasználók száma masszív növekedésnek indult az elmúlt időszakban, lassan megközelíti a 2018-as év növekedési ütemét. Aktivitási szintjük szintén egészen magas, ami azt jelenti, hogy a piacon aktívan tevékenykedő résztvevők száma rohamosan emelkedik.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!