Hírek, események

A Svájci Pénzügyi Felügyelet (FINMA) közzétette a stabilcoinokra vonatkozó útmutatását, mely a korábban már megjelent ICO-król szóló útmutató kiegészítése.

Az SAP - az üzleti szoftverek és szoftverekhez kapcsolódó szolgáltatások világszintű vezetője - partnerségi megállapodást kötött a blockchain startup Chronicled-del, mellyel célja, hogy a gyógyszeripari vállalatok megfeleljenek a gyógyszeriparban alkalmazott biztonsági előírásoknak.

A brazil központi bank augusztus 26-án jelentette be, hogy ezentúl az IMF irányelveit alkalmazza a kriptovaluták vásárlása és értékesítése során. Az IMF szabályoknak megfelelően a kereskedett kriptovaluta nem pénzügyi terméknek minősül és mint ilyen, így áruként szerepel a besorolásban.

Úgy tűnik a kriptoipar forradalmasítja az egész pénzvilágot. A Bitcoin megjelenése óta a szabályozók és pénzpiacon érdekelt befektetők igyekeztek távol maradni a digitális valutáktól, de úgy tűnik az elkerülhetetlen hamarosan bekövetkezik. A Bank of England hónapokon belül leköszönő vezére augusztus 23-i beszédében arra buzdította a központi...

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!