Hírek, események

A Bitcoin elérte 2020-as csúcsát, elemzők szerint további növekedés várható, mellyel megdöntheti mindenkori maximum értékét, de előtte még néhány akadályt le kell küzdenie. Igaz az is előfordulhat, hogy nem történik meg a nagy áttörés, mivel a Bitcoin árfolyama így is több mint 50%-ot emelkedett az elmúlt hetek során.

A Nexo vezető szerepet tölt be a kriptohitelezési piacon, nem véletlen elsöprő sikere. Indulása óta eltelt időben többszáz millió dollárnyi hitelt folyósítottak, ügyfeleik száma folyamatosan bővül.

Raoul Pal befektető szerint a Bitcoin az eddigi legjobb befektetés, amivel valaha is találkozott és tartalékeszközként is kiválóan megállja a helyét.

Jim Rogers - korunk egyik legsikeresebb befektetője - elgondolkodtató véleményt fogalmazott meg a jelenlegi gazdasági helyzet kapcsán. A világ egy olyan adóssághalmaz tetején csücsül, mely az 1929-33-as gazdasági válsághoz hasonló és még azt is túlszárnyaló összeomláshoz vezethet. Hogyan lehet erre mégis felkészülni?

A Chainlink Marketen megjelent egy külső adapter szoftver, amely lehetővé teszi a Tesla autók távoli elérését. Ennek az adapternek köszönhetően a Tesla autók tulajdonosai távolról is hozzáférhetnek járműveikhez.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!