Hírek, események

A Chainlink egy olyan decentralizált rendszer, melynek célja, hogy összekapcsolja az okosszerződéseket a való világból származó adatokkal. Mivel a blockchain nem képes arra, hogy a hálózatán kívüli adatokhoz hozzáférjen, így a ChainLink fejlesztői erre a problémára kínálnak megoldást. A rendszer a megszerzett külső forrásból származó adatok alapján...

A legfőbb kriptovaluta tőzsde - a Binance - visszatért a szokásos üzletmenethez a múlt héten történt hackertámadás után, melynek következtében 7000 BTC-t (kb. 40 millió dollárt) utaltak ki a tőzsdéről. A Binance nagyon hálás az ügyfeleknek, hogy a nehézségek ellenére is kitartottak és ezért szeretnék őket megjutalmazni BNB coinok formájában.

A Bitcoin lassan, de biztosan újra elérte a 8000 dolláros árfolyamot, a szakértők abban reménykednek, hogy ez újra a felfelé ívelő piac kezdete. Érdekes tényező, - mely a múltban is megfigyelhető volt a Bitcoin árfolyamának növekedésével kapcsolatban - az a Bitcoinos keresések számának emelkedése. És valóban a trend újra tapasztalható, a keresések...

A HVG kiadásában Kriptopénz ABC címmel megjelent az első olyan könyv Magyarországon, mely részletesen bemutatja a kriptoszektort egészen az alapoktól kezdve.

A Binance honlapján olvasható közlemény szerint a hackerek egyetlen tranzakcióval körülbelül 7000 BTC-t utaltak ki a tőzsdéről.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!