Hírek, események

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy 10 dolláros, aki minden áldott nap kockára tette az életét, mert a gazdája fogadást kötött, hogy minden áldott nap hajlandó 10 dollárt elveszíteni a kriptovaluták világában, hogy bebizonyítsa nyereséget fog elérni.

Kiemeltem fontos, hogy a járvány elleni harcban erősödjön az összefogás. A Binance jó példával állt elő, ami üzleti és marketing szempontból sem utolsó. Legújabb kampányában adakozásra kéri a Twitter felhasználókat. Az alábbi poszt megosztásával 1 USD-vel járulhatunk hozzá a vírus elleni védekezéshez.

Érdemes számba vennünk a most kialakult helyzet pozitív és a gazdaságot érintő - várhatóan - negatív következményeit is. Igaz még csak a folyamat elején járunk, de érdemes tisztán látni.

Egyre több bank növekvő aggodalommal tekint a stablecoinok terjedésére, ami nem csoda, hiszen a negatív kamat és az elektronikus pénz őrzésének díja költségessé teszi a pénz bankban történő tárolását az átlagemberek számára.

A német pénzügyi szabályozók arra jutottak, hogy a kriptopénzek valódi pénzeszköznek számítanak, ezzel Ausztrália után Németország is beállt azon országok sorába, akik szabályozták a kriptovalutákat. Ez természetesen nagyon jó hír, hiszen az emberek ezentúl legális befektetési eszközként tekinthetnek a digitális pénzeszközre.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!