Hírek, események

Nem újdonság, hogy Elon Musk érdeklődik a kriptovaluták világa iránt, pár napja derült ki egy nyomtatványból, hogy a Tesla bizony bevásárolt Bitcoinból 1,5 milliárd dollárnyi értékben.

A Cardano egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a kriptovaluta piac egyik nagy nyertese 2020-ban, az ADA hihetetlen növekedést ért el az elmúlt egy év során. Míg tavaly ilyenkor az árfolyam 0,0609 dollár volt, jelenleg 0,6917 dolláron kereskedhető, mely több mint tízszeres növekedést jelent.

A digitális valutákban benne rejlik a potenciál, hogy akár radikálisan átalakítsák jelenlegi pénzügyi rendszerünket. A Grayscale filozófiája, hogy hisz benne, hogy a befektetők megérdemelnek egy stabil, megbízható partnert, aki segít nekik eligazodni a digitális valuta befektetés útvesztőiben. Éppen ezért kínálnak és fejlesztenek ismert befektetési...

A blockchain egyértelműen Kína támogatását élvezi, melynek számos bizonyítékát láthatjuk. Jelenleg a nemzeti blockchain projekt (BSN) részeként egy új rendszer van kialakulóban, melynek célja a nemzetközi központi bankok digitális valutáinak az integrálása.

A Paypal is belépett a kriptovaluták piacára, hiszen november 12-től az amerikai felhasználóknak lehetőségük van kriptovaluták vásárlására és eladására a PayPal számlájuk használatával. A teljes felhasználói bázis pedig a tervek szerint 2021 első felében csatlakozhat a szolgáltatáshoz. A virtuális valuta vásárlásra is felhasználható annál a...

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!