Hírek, események

Helium

2021.11.26

A Helium egy decentralizált blockchain hálózat az IoT, azaz az Internet okoskészülékei számára. UHF rádiófrekvenciás vezeték nélküli technológiát használ, a blokklánccal párosítva egy tökéletes hálózatot hoz létre.

Szép és gyors volt a tegnap hajnali korrekció. :) Az utóbbi időben egyedül maradtam a véleményemmel, hogy a 68.000 Bitcoin árfolyam csak egy egészséges korrekciót követően tud érdemben tovább emelkedni. Látható volt, hogy a Fear & Greed Index (Kapzsiság index) november 9-i 84-es értékén is, hogy mindenki elbízta magát a környezetemben. Az index...

A CODI a közelmúltban sikeresen lezárta zártkörű értékesítését, amivel 1,7 millió dollárt gyűjtött, majd a 0,04 USD/CODI árfolyamra megemelt szinten elindította IDO (Initial DEX Offering) tőkegyűjtését, amivel további 9 millió dollár értékben sikerült tőkéhez jutni, ezzel is felgyorsítva a CODI platform indulását.

A Mysterium célja egy decentralizált VPN hálózatot létrehozása. A VPN a Virtual Private Network, azaz virtuális magánhálózat, melynek használatával a böngészés anonim és biztonságos.

Szeptember elején kezdtek szállingózni a hírek, hogy csőd szélére került az Evergrande. A befektetők elsősorban attól tartanak, hogy ha bedől a vállalat, amely a világ egyik legnagyobb és legeladósodottabb ingatlanfejlesztője, akkor az a minden szektorban érezteti majd hatását.

Pinke Attila Magyarország legismertebb vloggere, YouTube csatornáját több mint 18 ezren követik. Attila napi rendszerességgel jelentkezik, munkanapokon 30 percben foglalja össze a kriptovaluta piac eseményeit. Patreon csoportjában számos lehetőséget ad kezdő és haladó befektetőknek, hogy személyre szóló tartalommal lássa el őket.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!

247805282222852