Hírek, események

Amerikában a tőzsdeindexek visszapattanása szembeötlő. Az optimizmus leginkább S&P 500 esetében érhető tetten. Az S&P 500 csak 5%-kal van lejjebb, mint fél éve, de a kínai SCI (Shanghai Composite Index) is csak 4 százalékot esett az elmúlt hat hónapban.

VÉGRE itt a lehetőség, hogy felkészüljünk az időszaki esésekre. Gyakran zuhannak be a kriptovaluták árfolyamai, a legtöbb esetben hétvégéken, szombat vagy vasárnap hajnalban. Ezek jó alkalmak lehetnek, hogy olcsóbban vásároljunk.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy 10 dolláros, aki minden áldott nap kockára tette az életét, mert a gazdája fogadást kötött, hogy minden áldott nap hajlandó 10 dollárt elveszíteni a kriptovaluták világában, hogy bebizonyítsa nyereséget fog elérni.

Kiemeltem fontos, hogy a járvány elleni harcban erősödjön az összefogás. A Binance jó példával állt elő, ami üzleti és marketing szempontból sem utolsó. Legújabb kampányában adakozásra kéri a Twitter felhasználókat. Az alábbi poszt megosztásával 1 USD-vel járulhatunk hozzá a vírus elleni védekezéshez.

Érdemes számba vennünk a most kialakult helyzet pozitív és a gazdaságot érintő - várhatóan - negatív következményeit is. Igaz még csak a folyamat elején járunk, de érdemes tisztán látni.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!