Hírek, események

UTRUST

2019.05.28

A világ első kriptovaluta fizetési megoldása, mely azonnali tranzakciókat, az ügyfelek védelmét és azonnali kripto-fiat átváltási lehetőséget kínál, gyors és biztonságos formában a kereskedőknek és a vásárlóknak egyaránt.

Az AT&T amerikai telekommunikációs szolgáltató ügyfelei mostantól akár Bitcoinnal is kiegyenlíthetik számláikat. A Dallas központú mobilszolgáltató óriás által közzétett bejelentés szerint az ügyfelek ezentúl kriptovalutával is kiegyenlíthetik számláikat a Bitpay szolgáltatásán keresztül. A Bitpay nem más, mint egy népszerű...

Ami Kínát illeti, mindig is jellemző volt, hogy szkeptikusan, de leginkább szigorúan álltak a kriptovilághoz, sőt még a tiltásig is eljutottak. Sa Xiao a Bank of China - Kína legrégebbi és egyik legnagyobb bankjának - tanácsának a tagja nemrégiben a kriptovalutákkal kapcsolatban megjegyezte, hogy a Bitcoin kereskedelme legális az országban.

A Matic hálózat legfőbb célja, hogy alapértelmezett platformként működjön, melyen a fejlesztők decentralizált applikációkat telepíthetnek és futtathatnak biztonságos formában.

A Chainlink egy olyan decentralizált rendszer, melynek célja, hogy összekapcsolja az okosszerződéseket a való világból származó adatokkal. Mivel a blockchain nem képes arra, hogy a hálózatán kívüli adatokhoz hozzáférjen, így a ChainLink fejlesztői erre a problémára kínálnak megoldást. A rendszer a megszerzett külső forrásból származó adatok alapján...

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!