Hírek, események

Találkoztál már a Bitcoinnal, de nem voltál biztos benne hogyan kezdj hozzá? Szerettél volna bitcoint bányászni, de azt hallottad, már nem éri meg? Kapizsgálod már, hogyan kell bányász gépet építeni? Akkor ezt a cikket neked ajánljuk!

Ha kihasználod az új lehetőséget és az Airbnb foglalásod bitcoinban fizeted, 3%-ot kapsz vissza belőle. Jó, (egyelőre még) nem közvetlenül az Airbnb felületén tudod használni ezt a fizetési módszert, hanem a Fold nevű applikáció segítségével.

CoinBroker felvezetője: Kincstári optimizmus kategóriának tartom ezt a cikket, amit a CCN jelenített meg. De egyben igaznak is gondolom, ha a kriptovaluta tőzsdékre gondolunk. - konkluzió a cikk végén

Kína elnöke - Xi Jinping - arra szorgalmazza az országot, hogy minél előbb fogadják el a blockchain technológiát, mint legfőbb innovációt. Xi hangsúlyozta, hogy a blockchain technológia integrálása kulcsfontosságú a technológiai újítások szempontjából, mellyel megreformálhatják a teljes ipart és gazdaságot.

Az Opera az első browser, mely lehetővé teszi a bitcoinos fizetések lebonyolítását közvetlenül a böngészőn belül. Az Opera 350 millió felhasználója bitcoint küldhet és fogadhat a böngészőn belül, továbbá az online felületeken kriptovalutával vásárolhat termékeket és szolgáltatásokat.

Több száz hírt dolgoztunk fel a kriptovilágból. Olvasd vissza és tanulj!