Újabb gazdasági válság a láthatáron

2022.07.26

A világ jelenlegi eseményeit figyelembevéve talán nem túlzás azt állítani, hogy egy újabb gazdasági válság küszöbén állunk, mely életünk minden területére hatással lesz. Ennek jelei már nemcsak a hagyományos piacokon, hanem a kriptopiacon is megmutatkoznak, a kriptovaluták - néhány kivétellel - folyamatosan veszítenek értékükből, jelentős mértékű tőke áramlott ki a piacról, az árfolyamok csökkennek, egyre többen küzdenek fizetési problémákkal.

Tanúi lehettünk a Terra ökoszisztéma összeomlásának, mely csak a kezdet volt a kriptotérben. Ennek hatásai átterjedtek más platformokra is, mely likviditási válsághoz vezetett, ezzel együtt pedig néhány kriptohitelező felfüggesztette az ügyfélkifizetéseket.

Ennek a helyzetnek a megoldására ajánlkozik néhány fizetőképes szereplő, mint például a Nexo, aki segítő kezet nyújtana a bajba jutott vállalatoknak azzal, hogy felvásárolja eszközeiket, annak érdekében, hogy azonnali likviditást biztosítanak ügyfeleiknek, ezzel pedig hozzájárulna az ágazat stabilitásához.

A blokklánc-alapú finanszírozás egyik vezetőjeként a csapat kötelességének érzi, hogy támogassa a kriptoközösséget, de legfőképpen a lakossági befektetőket, akiket a helyzet a legsúlyosabban érintene.


A Nexo több olyan vállalatot (Celsius, Vauld) is megkeresett, amelyeknél hitelezési problémák léptek fel. A Nexo képes létfontosságú likviditást biztosítani a hitelkitettségek közvetlen refinanszírozásával, bizonyos eszközök megvásárlásával, eszközswapok megkötésével.

Több neves befektetési bankkal együttműködnek annak érdekében, hogy minél előbb helyreálljon a kriptovaluták iránti bizalom. A közös munka szerves részét képezi a minőségi tanácsadás a felvásárlási és likviditási ügyletekhez, melynek segítségével a befektetők a lehető leggyorsabban újra hozzáférhetnek pénzeszközeikhez.


Te is megbízhatónak találod a Nexo-t? Regisztrálj az alábbi CoinBroker partnerlinken keresztül!

nexo.io

1000 $ befizetése esetén 100 $-t zsebelhetsz be!

Ne maradj le, regisztrálj az oldalra és zsebeld be a belépő bónuszt! A bónusz teljesítéséhez 1000 dollárral kell feltöltened az új, linkünkkel létrehozott fiókodat, majd a megvásárolt coint tartani legalább 30 napig. Ami a legszuperebb, hogy erre a 30 napra is fizet kamatot a Nexo!