Kusama

2021.06.11

A Kusama blockchain egy tesztelési környezetet biztosít, ahol a fejlesztők új blockchaineket építhetnek és tesztelhetnek applikációk számára. Hibrid heterogén lánc, ami azt jelenti, hogy valós idejű tevékenység alapján eldöntik, hogy a tranzakciót vagy műveletet a központi láncon vagy egy párhuzamos láncon hajtják végre. Ezek a párhuzamos láncok a központi lánc erőforrásait használják a tranzakció igazolására gyorsabb és egyben olcsóbb formában.

Így a Kusama valódi előnye az, hogy a hálózat képes decentralizált döntéseket hozni a tranzakciók helyét illetően a tranzakció sebességétől és az árképzéstől függően, ezáltal biztosítva, hogy a felhasználó minden tranzakcióval a legjobbat kapja. Mindez azt jelenti, hogy igazságos döntés születik arról, hogy az akár több mint 100 párhuzamos lánc közül melyiken menjen végbe a tranzakció. Ez biztosítja a hálózat hatékony működését, növeli hasznosságát.

Mind a KSM, mind a DOT token tulajdonosok számára ez egy izgalmas időszak. Érdemes megjegyezni, hogy a megszavazott sikeres frissítés zöld utat jelent azon projektek számára, melyek a Kusamán szeretnének elindulni olyan tevékenységekkel például, mint a PLO, azaz parachain lease offerings.

A PLO hasonló a már jól ismert ICO projekthez, mivel mindkettő megköveteli, hogy a résztvevők pénzügyi kötelezettséget vállaljanak a projekt saját kriptójáért cserébe.

A KSM - a Kusama tokene - melynek tulajdonosi közössége irányítja a Kusama hálózatát. A Kusama - a Polkadot egyik hálózata - esetében hét napra van szükség egy szavazáshoz, nyolc napig tart a változtatások végrehajtása a szavazás után, a Polkadotnál mindez egy hónapot vesz igénybe.  


További információk: www.dailycoin.com


Ha szeretnéd egyszerűen, kényelmesen kezelni - a Binance tőzsdén tárolt - portfóliódat, akkor próbáld ki a Profit Manager rendszerünket. Védd tőkédet és jövőben elérendő nyereségedet is. KERESKEDJ STRESSZMENTESEN!  


Az alábbi linken regisztrálj a Binance-ra és 20%-os kereskedési díjkedvezményben részesülsz.