A PayPal engedélyezi a kriptovaluták kiutalását külső tárcákba

2021.05.28

A PayPal engedélyezi a felhasználók számára a kriptovaluták külső tárcákba való kiutalását a platformról, igaz konkrét dátum még nem jelent meg az indulásról. Ha a korábbi fejlesztéseket figyelembe vesszük, akkor talán néhány hónapról lehet szó. Ezen döntés kiemelkedő jelentőségű lehet a kriptopiac számára.

Korábban csak vásárlási és értékesítési lehetőség állt rendelkezésre a felhasználók számára, ami sokakban hiányérzetet keltett.

Jose Fernandez da Ponte a PayPal blockchain és kriptovaluta ágazatának alelnöke egy kriptokonferencián tájékoztatta a résztvevőket a döntésről:

"Annyira nyitottá akarjuk tenni, amennyire csak lehetséges, lehetőséget kívánunk biztosítani a felhasználóink számára, hogy a számukra leginkább kedvező fizetési lehetőséget választhassák. Sokan szeretnék hozzánk hozni a kriptovalutájukat, hogy azt a kereskedelemben használhassák, mi pedig szeretnénk nekik megadni azt a lehetőséget, hogy a megszerzett kriptókat oda vigyék, ahová akarják."

Miután a felhasználók kedvük szerint mozgathatják majd kriptovalutájukat a platformról, nagy a valószínűsége egy újabb vásárlási hullámnak. A vásárlók elképzelésüknek megfelelő, biztonságosabb formában tárolhatják kriptopénzüket. 


További információ: www.beincrypto.com


Ha szeretnéd egyszerűen, kényelmesen kezelni - a Binance tőzsdén tárolt - portfóliódat, akkor próbáld ki a Profit Manager rendszerünket. Védd tőkédet és jövőben elérendő nyereségedet is. KERESKEDJ STRESSZMENTESEN!


Az alábbi linken regisztrálj a Binance-ra és 20%-os kereskedési díjkedvezményben részesülsz.