100%-ig egyetértünk vele

2021.05.21

A Bitcoinbázis egy zseniális összefoglalót adott közre "A közgazdászok többsége miért van a Bitcoin ellen" címmel, amit kivonatolni szinte lehetetlen, de megpróbáljuk.

Javasoljuk, hogy MINDENKI olvassa el és értelmezze, majd gondolja át milyen mértékben ért egyet a leírtakkal. A CoinBroker 100%-ban igazat ad.

Számtalanszor hallottuk már hozzáértőktől és hozzá nem értőktől, hogy a kriptovalutapiac egy nagy lufi, ami előbb-utóbb kipukkad. Az árfolyamok kiszámíthatatlanok, volatilisek, ezáltal a digitális valuták értékállósága megkérdőjelezhető. A közgazdászok többsége nem ismeri el a Bitcoint, talán mert veszélyben érzik a fiat valutákat.

A Bitcoin indulásakor talán csak a legelvetemültebb támogatói hittek abban, hogy a jövőben értéket képviselő valuta válhat belőle. Mára kiderült, hogy van benne potenciál és ezzel egyenrangú versenytársa lehet a fiat valutáknak. 

A teljes cikk ezen a linken megtekinthető, érdemes elolvasni. 


Ha szeretnéd egyszerűen, kényelmesen kezelni - a Binance tőzsdén tárolt - portfóliódat, akkor próbáld ki a Profit Manager rendszerünket. Védd tőkédet és jövőben elérendő nyereségedet is. KERESKEDJ STRESSZMENTESEN! 


Az alábbi linken regisztrálj a Binance-ra és 20%-os kereskedési díjkedvezményben részesülsz.