Digitális aranyért is lehet aranyat vásárolni

2017.09.28

Mint ismeretes a Bitcoin a világ vezető kriptovalutája, ezért sokan hivatkoznak rá úgy, mint digitális aranyra (ez esetben természetesen az Ethereum a digitális ezüst). A korábbi évekhez képest az tapasztalható, hogy a világ számos országában egyre inkább növekszik a kriptovaluták elfogadottsága és népszerűsége, ezzel együtt dinamikusan nő az olyan kereskedők, áruházak és üzletláncok száma, ahol már Bitcoinnal is fizethetünk.

A Sharps Pixley - a neves londoni aranykereskedő - a napokban jelentette be legújabb szolgáltatását. A Bitpay (kriptovaluta alapú bankkártya) segítségével már digitális arannyal azaz Bitcoinnal is fizethetünk az aranyért és egyéb nemes fémekért. A Bitpay szolgáltatásának a lényege, hogy a kriptokártyánkról ugyanúgy elkölthetjük coinjainkat, mintha folyószámláról vagy hitelkártyáról fizetnénk. 


A nagy múltú kereskedőház tevékenységének kezdete még a 18. századba nyúlik vissza, nem véletlen a két és fél évszázados sikeres működése és előmenetele. Jelenlegi lépése is azt mutatja, hogy folyamatosan halad a korral és igazodik az ügyfelek szüntelenül változó igényeihez. Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.