A Londoni Értéktőzsdén lezajlott az első security token kibocsátása

2019.04.24

A Londoni Értéktőzsde a 20|30 fintech céggel közös együttműködésben kibocsátotta az első tokenizált értékpapírt a platformon. Pontosan 3 millió font értékű tokenizált részvény került kibocsátásra teszt környezetben, Ethereum platformon keresztül, az FCA - a brit pénzügyi felügyelet - szabályozása alapján.

Az elosztott főkönyv technológia lehetővé teszi, hogy a hagyományos kibocsátás néhány lépését kihagyják, ezáltal időt és pénzt spórolnak meg, például az automatikus azonosítási módszereknek köszönhetően.

A 20|30 ügyvezetője - Tomer Sofinzon - szerint a tokenizáció számos vagyontárgynak biztosít majd értéket, legyen az már meglévő vagy újonnan kibocsátott részvény, kötvény, ingatlan vagy akár műtárgy.


CoinBroker véleménye: 

"Ki nem szeretne egy Van Gogh festmény résztulajdonosa lenni, értékálló befektetésnek tűnik. Különösen akkor időszerű ez a kérdés, amikor az IMF a negatív kamat "intézményesítéséről" ír tanulmányt, amiről itt olvashattok. Egy biztos, a tokenizáció a jövő útja, legyen az értéktárgyak nyilvántartása vagy tőkegyűjtés. A technológia utat tör magának és a szabályozók - remélhetőleg - mielőbb követni és támogatni fogják."

TokenFactoy a jövő tőkegyűjtési módszere lehet?

A 20|30 központja Londonban van és terveik szerint új termék fejlesztésébe kezdenek (TokenFactory), hogy lehetőséget biztosítsanak más vállalatok számára is saját security token kibocsátására. 


További információk: www.thetokenist.io


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.

Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".