Egyedi konzultáció

Tanuld meg az alapoktól, kezeld kényelmesen befektetéseidet!

Személyesen és akár online is!

Barátaid, családtagjaid ingyen vehetnek részt a konzultációs folyamatban.


Pataki Gábor
Kriptopénz ABC könyv társszerzője

Komoly eredményeket értek el azok, akik egyedi oktatás keretén belül tanulták meg az alapokat, majd az ismeretek birtokában  önbizalommal indultak el a kriptovaluta befektetés világában. 

Irigylem azokat, akik csak 2020-ban kezdenek el gondolkozni, hogy megtanulják. Jónak tűnik az időzítés!

Közgazdász vagyok, 18 éves koromban kezdtem el tőzsdei befektetésekkel foglalkozni. Huszonéves koromban az Equitas Bróker (KBC Equitas) vezérigazgató-helyetteseként feleltem Magyarország harmadik internetes kereskedési rendszerének fejlesztéséért és bevezetéséért, amit több tízezer ember használ(t) nagy megelégedettséggel. 

A kilencvenes évek tőzsdéje egy csodálatos időszak volt mindenki életében, aki részt vett benne. A kriptovaluták világa hasonló, sőt még inkább misztikusnak látszó terület, melynek ismerete a pénzügyi kultúra részét képezi. 

Coin Broker oldal elindításának célja tapasztalataim, fontosabb hírek megosztása volt. Mára sokak számára a kriptovaluta befektetés induló pontjává vált.


Lehetőséget biztosítok üzletviteli tanácsadás keretén belül a kriptovaluták világának megismerésére, melyet személyes tanácsadás formájában, felkészültségnek megfelelően csomagolva igyekszem átadni. 


Személyesen és online is lehetőséget biztosítok egyedi oktatásra, konzultációkra. 

A konzultáció sorozatot követően utánkövetés is részét képezi az egyedi oktatásnak. 

  • Kriptovaluta befektetés alapjainak megismerése
  • Binance regisztráció
  • Egyedi kriptovaluta tárca létrehozása
  • Forint átváltás módjait is megtanulhatod, amivel költséghatékony módon válthatsz át forintot kriptovalutára (ATM-en keresztül váltani a lehető legdrágább mód, ennél sokkal olcsóbb megoldások is léteznek)
  • Kriptovaluta portfólió kialakításának szabályaiban és módjaiban is segítséget nyújtok
  • + amennyiben igényled, további 2-3 alkalom során díjmentesen online vagy akár telefonon is segítek a kezdő lépésekben.


Célom, hogy mindenki magabiztosan és önállóan tudja kezelni kriptovaluta befektetéseit!

A konzultációra akár barátokat, családtagokat is meghívhatsz, a díj ettől még nem változik. Javasolt létszám maximum 2-3 fő, mivel csak így biztosítható a tudásanyag hatékony átadása. 

KIEMELTEN FONTOSNAK TARTOM MEGJEGYEZNI!!!

A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni hozamokra nézve. Hiszem, hogy a képzett befektetők tudásukkal nagymértékben tudják csökkenteni a kockázataikat. 


25 évnyi tapasztalatomat szeretném átadni. Fontos, hogy kövessük befektetési stratégiánkat, védjük meg tőkénket és elért eredményeinket se felejtsük el realizálni. Gondolkozzunk mások fejével és soha ne bízzuk el magunkat, ne szeressünk bele egy vagy 2-3 kriptovalutába. Portfóliót építsünk és kezeljük is!

Jelentkezem egyedi oktatásra

Egyedi oktatás sorozat díja: 150.000 Ft (akár 2-3 fő is részt vehet)

* Adatkezelési szabályzat és irányelvek itt tekinthető meg