Egyedi online oktatás

Tanuld meg alapoktól felépíteni & kezelni portfóliódat!

Kialakult helyzettre való tekintettel 50% kedvezményt biztosítok az online, akár csoportos (2-3 fő) konzultációk díjból!

A kedvezményes díj 2020. április 15-ig érvényes

Pataki Gábor
hello@coinbroker.hu

Komoly eredményeket értek el azok, akik személyes konzultáció keretén belül tanulták meg az alapokat, majd az ismeretek birtokában kezdtek el befektetni a kriptovaluták világában. 

Irigylem azokat akik 2020-ban kezdenek csak el gondolkozni, hogy megtanulják. Jónak tűnik az időzítés!

Közgazdász vagyok, 18 éves koromban kezdtem el tőzsdei befektetésekkel foglalkozni. Huszonéves koromban az Equitas Bróker (KBC Equitas) vezérigazgató-helyetteseként feleltem Magyarország harmadik internetes kereskedési rendszerének fejlesztéséért és bevezetéséért, amit több tízezer ember használ(t) nagy megelégedettséggel. 

A kilencvenes évek tőzsdéje egy csodálatos időszak volt mindenki életében, aki részt vett benne. A kriptovaluták világa hasonló, sőt még inkább misztikusnak látszó terület, amelynek ismerete a pénzügyi kultúra részét képezi. 

Coin Broker oldalon - személyes blog jelleggel - megosztom tapasztalataimat, melyek nem befektetési tanácsnak számítanak. Meetup-okat, Workshop-okat szervezek, próbálom átadni tapsztalataimat.


Lehetőséget biztosítok üzletviteli tanácsadás keretén belül a kriptovaluták világának megismerésére, melyet személyes tanácsadás formájában, felkészültségnek megfelelően csomagolva igyekszem átadni. 


A kialakult helyzetre való tekintettel egyedi online konzultációkra, melynek időtartama 2-2,5 óra, ami akár Skype-on is lebonyolítható

A konzultációt követően utánkövetés is részét képezi a konzultációnak, amely személyre szabott videó anyagok készítéséből és 5-6 alkalommal e-mail/telefonos/Skype-os konzultációból áll. 

Fő célom, hogy mindenki magabiztosan és önállóan tudja kezelni kriptovaluta befektetéseit!

A konzultációra akár barátokat, családtagokat is meg lehet hívni. Javasolt létszám maxiumum 2-3 fő, mivel csak így biztosítható a tudásanyag hatékony átadása. 

KIEMELTEN FONTOSNAK TARTOM MEGJEGYEZNI!!!

A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni hozamokra nézve. Hiszem, hogy a képzett befektetők tudásukkal nagymértékben tudják csökkenteni a kockázataikat. 


25 évnyi tapasztalatomat szeretném átadni. Fontos, hogy kövessük befektetési stratégiánkat. Gondolkozzunk mások fejével és soha ne bízzuk el magunkat, ne szeressünk bele egy vagy 2-3 kriptovalutába portfóliót építsünk és kezeljük is.

Konzultáció személyes egyeztetés

Személyre szabott oktatási program ajánlatkérés

* Adatkezelési szabályzat és irányelvek itt tekinthető meg