SZEMÉLYES OKTATÁS

Tanuld meg alapoktól felépíteni & kezelni portfóliódat!

Legyél, magabiztos és következetes befektető


Pataki Gábor
hello@coinbroker.hu

Komoly eredményeket értek el azok, akik személyes konzultáció keretén belül tanulták meg az alapokat, majd az ismeretek birtokában kezdtek el befektetni a kriptovaluták világában. 

Irigylem azokat akik 2018. IV. félévében kezdenek csak el gondolkozni, hogy megtanulják. Jónak tűnik az időzítés!

Közgazdász vagyok, 18 éves koromban kezdtem el tőzsdei befektetésekkel foglalkozni. Huszonéves koromban az Equitas Bróker (KBC Equitas) vezérigazgató-helyetteseként feleltem Magyarország harmadik internetes kereskedési rendszerének fejlesztéséért és bevezetéséért, amit több tízezer ember használ(t) nagy megelégedettséggel. 

A kilencvenes évek tőzsdéje egy csodálatos időszak volt mindenki életében, aki részt vett benne. A kriptovaluták világa hasonló, sőt még inkább misztikusnak látszó terület, amelynek ismerete a pénzügyi kultúra részét képezi. 

Coin Broker oldalon - személyes blog jelleggel - megosztom tapasztalataimat, melyek nem befektetési tanácsnak számítanak. Meetup-okat, Workshop-okat szervezek, próbálom átadni tapsztalataimat.


Lehetőséget biztosítok üzletviteli tanácsadás keretén belül a kriptovaluták világának megismerésére, melyet személyes tanácsadás formájában, felkészültségnek megfelelően csomagolva igyekszem átadni. 


A személyes konzultáció időtartama 2-2,5 óra, ami akár Skype-on is lebonyolítható. A konzultációt követően utánkövetés is részét képezi a konzultációnak, amely személyre szabott videó anyagok készítéséből és 5-6 alkalommal e-mail/telefonos/Skype-os konzultációból áll. 

Fő célom, hogy mindenki magabiztosan és önállóan tudja kezelni kriptovaluta befektetéseit!

A konzultációra akár barátokat, családtagokat is meg lehet hívni. Javasolt létszám maxiumum 2-3 fő, mivel csak így biztosítható a tudásanyag hatékony átadása. 

KIEMELTEN FONTOSNAK TARTOM MEGJEGYEZNI!!!

A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni hozamokra nézve. Hiszem, hogy a képzett befektetők tudásukkal nagymértékben tudják csökkenteni a kockázataikat. 


25 évnyi tapasztalatomat szeretném átadni. Fontos, hogy kövessük befektetési stratégiánkat. Gondolkozzunk mások fejével és soha ne bízzuk el magunkat, ne szeressünk bele egy vagy 2-3 kriptovalutába portfóliót építsünk és kezeljük is.

Konzultáció személyes egyeztetés

Személyre szabott oktatási program ajánlatkérés

* Adatkezelési szabályzat és irányelvek itt tekinthető meg