Újabb milliárdos startup platform

2019.04.03

A japán kriptokereskedelmi platform - a Liquid - unikornis státuszt szerzett, mely kifejezést azon ritka startup vállalkozásokra használják, melyek elérik az 1 milliárd dolláros értéket. Ezt pedig a legutóbbi tőkebefektetés eredményeként sikerült megvalósítania. A Liquid ezzel az ország második milliárdos értékű tech startupjává vált, az első a mesterséges intelligenciával foglalkozó Preferred Networks. A Liquidet a Quoine globális fintech vállalkozás indította útjára múlt szeptemberben.

A befektetések az amerikai befektetési óriás IDG Capitaltől, valamint a kínai Bitmain Technologiestól érkeztek. Az IDG már számtalan alkalommal fektetett be a kriptoszektorba, olyan neves cégekhez, mint a Coinbase vagy a Ripple. A Bitmain 2018. decemberében fektetett be az ErisX kriptotőzsdébe.

Katsuya Konno - a Quoine igazgatója - elmondta, hogy a tőkét olyan területeken szeretnék hasznosítani, mint például a globális terjeszkedés, termékfejlesztés vagy belépés a security tokenek piacára.

A Liquidbe jelentős japán befektetési cégek is beszálltak korábban, több mint 20 millió dollárral, ilyenek például a JAFCO, SBI, B Dash Ventures, Mistletoe és ULS Group.

2017-ben pedig több mint 100 millió dollárhoz jutottak hozzá egy ICO projekt keretében, mely az első olyan ICO volt Japánban, mely a Japán Pénzügyi Felügyelet szabályozása szerint zajlott le. 


További információ: www.cointelegraph.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen. 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".