Négy új stablecoin a TrustTokentől

2019.04.25

A TrueUSD kibocsátója, a TrustToken platform négy új stablecoin kibocsátását tervezi idén az ausztrál dollárhoz (TrueAUD), az euróhoz (TrueEUR), a kanadai dollárhoz (TrueCAD) és a hongkongi (TrueHKD) dollárhoz rögzítve. A TrustToken platform olyan tokenek kibocsátásával foglalkozik, melyek mögött valamilyen vagyontárgy vagy eszközérték áll, legyen az arany vagy valamilyen valuta. A vállalat első stablecoin-ja a TrueUSD, mely 1:1 arányban váltható amerikai dollárra.

A TrueAUD azonnal listázható a kriptovaluta tőzsdéken, míg állítólag a TrueCAD és a TrueHKD az év második negyedévében, a TrueEUR pedig az év harmadik negyedévében várható.

Mostantól tehát a TrustToken appjában a felhasználók a TrueAUD coinhoz is hozzáférhetnek, csatlakozva a TrueGBP és a TrueUSD coinokhoz.

2019. március 31-i adatok szerint az escrow számlán tartott amerikai dollár egyenlege 199,063,885, míg a kibocsátott és forgalomban lévő TUSD tokenek egyenlege 198,982,291 TUSD volt.

Még márciusban a TrueUSD partnerségi megállapodást kötött a könyvelőcég Armaninoval, mely egy olyan eszközt fejlesztett ki, ami állítólagosan lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy folyamatosan figyeljék és nyomon kövessék a TrueUSD tokenek egyenlegét. Az Armanino közvetlenül köti össze az escrow számlákat és biztosítja a pontos TUSD token kínálatot.


CoinBroker véleménye:

Nagyon komoly dinamikával nő a stablecoin-ok száma, miközben a Binance is folyamatosan fejleszti a fiat átváltási helyek számát. Már Szingapúrban is elérhető az átváltási lehetőség. Az is érdekes, hogy a Binance Jersey - melyen EUR-ról tudunk váltani - felületéhez képes sokkal egyszerűbb, a kezdők számára is átláthatóbb megoldással indult és kezdetben csak BTC-re lehet átváltani a szingapúri dollárt. 


További információ: www.cointelegraph.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen. 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".