MicroMoney ICO jegyzése sikeresen lezárult

2017.11.30

Korábban már beszámoltunk a MicroMoney ICO projektjéről. A MicroMoney egy kelet-ázsiai fintech vállalat, melynek ICO jegyzése sikeresen lezárult. Úgy gondoljuk, hogy oszlopos tagja lesz - eddig 22 darabos - ICO jegyzési "hadjáratunknak" amiről időszakonként beszámolunk. 


A szolgáltatásra hatalmas igény mutatkozik Mianmar, Kambodzsa, Thaiföld, Indonézia, Srí Lanka területén, ahol több mint 100.000 regisztrált felhasználó és 40.000 folyósított hitel az eddigi mérleg. 

A MicroMoney hitel profilt épít fel a kliens mobil telefon adatainak felhasználásával és AI algoritmusok segítségével, mely alapján megállapítják a hitelfelvevő hitel pontszámát. Ha a kérelem jóváhagyásra kerül, akkor az összeget a hitelfelvevő e-pénztárcájába utalják. A létrejött hitelprofilokat a MicroMoney tartja nyilván és az adatokat igény szerint megosztja más pénzintézetekkel a világ minden táján. 

A cég tervei szerint tovább terjeszkedik Vietnámba, Malajziába, Szingapúrba és Nigériába, hogy ezáltal további több millió, korábban banki kapcsolattal nem rendelkező ügyfelet kapcsoljon be a pénzügyi világba. 


További információ: micromoney.io


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.