A MicroMoney 30 millió dolláros ICO projektje

2017.10.02

A MicroMoney, egy kelet-ázsiai fintech vállalat legújabb projektjével hívta fel magára a pénzügyi világ figyelmét. 2017. október 18-án új projektet nyit a vállalkozó szellemű befektetők számára, mellyel nem titkolt szándéka, hogy forradalmasítsa az olyan feltörekvő országok gazdaságát, mint a Fülöp-szigetek vagy Thaiföld. 


Statisztikai adatok szerint a mai digitálisan fejlett világban 2 milliárd embernek még mindig nincsen bankszámlája, nincsenek banki adataik, nem mérhető hitelképességük. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem vehetnek fel hitelt vagy az olyan alapvető pénzügyi szolgáltatásokhoz sem jutnak hozzá, mint a személyi kölcsön. Ennek a problémának a megoldásán dolgozik a MicroMoney legújabb kampánya.

A projekt célja: megteremteni a banki kapcsolatokkal nem rendelkező személyek első hiteltörténetét a blockchain technológia segítségével.

A tokenek értékesítése 2017. október 18-án kezdődik, de az előjegyzés már szeptember 15-e óta tart. 1 token ára 1 dollár, a maximálisan kibocsátott mennyiség 60.000.000 token. A korai befektetők bónuszokban részesülnek.

Ha bárkit érdekelne ez a nagyszerű befektetési lehetőség, az alábbi oldalon megteheti:

micromoney.io


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.