Mi vár a Binance Coinra 2019-ben?

2019.03.27

Mostanra a kriptovilágban szinte mindenki hallott a Binance Coinról (BNB), mely a Binance tőzsde saját coinja és gyakorlatilag az eddig legjobban teljesítő coin 2019-ben.

Az év eleje óta a BNB megtriplázta árfolyamát, 5 dollárról egészen 16,76 dollárig kúszott, tőkeértéke jelenleg 2,3 milliárd dollár. Ha a Bitcoin teljesítene ilyen jól, akkor az ára körülbelül 12 ezer dollár környékén mozogna a jelenlegi 4 ezer dollár helyett.

A BNB árfolyamemelkedésének természetesen megvan az oka, vagy inkább okai. A világ legnagyobb volumenű kriptotőzsdéjének a saját coinja és egyben a Binance rendszer valutája. A felhasználóknak számos előnyt nyújt, például engedményeket a kereskedési díjakból, és ez az egyetlen valuta, mely ellenében új tokenek vásárolhatók a Binance Launchpadon.

Ráadásul a Binance Jersey indulása óta a BNB brit fontért és euróért is váltható, mely egy új lehetőség a befektetők számára, hogy belépjenek a kriptopiacra. Értéknövekedéséhez hozzájárul az is, hogy a Binance rendszeresen tart token megsemmisítést, hogy csökkentsék a forgalomban lévő coinok mennyiségét és ezáltal stabilizálják a megmaradó coinok értékét.

Végül, de nem utolsósorban a Binance saját blockchainen is dolgozik, valamint saját decentralizált tőzsdén is, ahol szintén fontos szerepet kap majd a BNB coin. A decentralizált tőzsde egyelőre béta verzióban van, a tesztelésről folyamatosan gyűjtik az adatokat. Ha egyszer megvalósul a Binance Chain és a Binance DEX is, - melynek alapvalutája a BNB lesz - akkor további árfolyamemelkedés várható.

A BNB masszív növekedésének kapcsán elmondható, hogy szinte az egyetlen coin a piacon, mely független a Bitcointól, ezáltal egyedileg járhatja útját, függetlenül a Bitcoin árfolyamának alakulásától.

A BNB jövője biztatónak tűnik, számos befektető felismerte a BNB coinban rejlő potenciált és még most, alacsony árfolyamon szeretnének sokan hozzájutni. Ennek köszönhetően a napi kereskedési volumene 155 millió dollár, mely nagyon figyelemreméltó mennyiség.


További információ: www.globalcoinreport.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen. 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".