Kriptovaluta befektetés

2018.10.16

Sokan még mindig szkeptikusan állnak a kriptovaluták piacához, azonban teljesen biztos, komoly fellendülés és tőkebeáramlás várható, amint megérkezik a szabályozás. Ennek hatására az árfolyamok emelkednek és hosszabb távon tartják is magukat, melyeket az alábbi tényezők is alátámasztanak:

  1. A blokklánc technológia egyre inkább elfogadottá válik, jelentőségét az internethez hasonlítják. A nagyvállalatok is helyes stratégiai iránynak tartják és sok esetben már el is indultak a nagyvállalati projektek blokklánc alapon.
  2. Egyre több neves elemzőnek is az a véleménye, hogy újabb gazdasági válság várható, hiszen 2008 óta semmi sem lett megoldva. Sajnos ez a ballon (ez már nem lufi) egyszer csak ki fog pukkadni és az mindenkinek nagyon fog fájni.
  3. A kriptovaluták (csak a top 10-15) mögött van koncepció, ismertség és főként jövőkép. Sokuk a pénzügyi rendszer létét is megkérdőjelezi, de ez egy nagyon hosszú folyamat. Ami biztos, hogy idővel a jelenlegi pénzügyi lobby-nak is érdeke lesz, hogy beadja a derekát, de sajnos még nem jutottunk el arra a pontra.
  4. Összességében a lakosság kevesebb, mint 1%-a fektetett be eddig kriptovalutákba. Azonban a jövő generációjának 17%-a már rendelkezik kriptovalutával az USA-ban, vagyis a következő nemzedék már nem bankban fogja tartani a pénzét és nem is hagyományos részvényekben, hanem security tokenekben. Ezek Digitális Platform Vállalatok újdonsült részvényei lesznek, melyek a blokklánc - pontosabban az okosszerződések által nyújtott validált folyamatok alapján - garantálják a megtérülést, egy projektből származó bevételi jutalékot, illetve a beleszólás jogát bizonyos esetekben.

Ha szeretnéd megtanulni a Kriptovaluta befektetési rejtelmeit, profin kezelni a stop-loss-okat, mellyel védheted a tőkédet és a már eléret nyereségeidet, jelentkezz Személyes konzultáicóra. 
Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.