Kereskedelmi platformot indít a Börse Stuttgart

2019.03.28

Németország második legnagyobb tőzsdéje - a Börse Stuttgart - partnerségi megállapodást kötött az Axel Springer kiadó óriással, illetve a Finanzen.net-tel közös, blockchain alapú kereskedelmi platform létrehozására. Céljuk ezzel, hogy a befektetőknek egyszerű hozzáférési lehetőséget nyújtsanak a kriptovalutákhoz és más digitális eszközökhöz.

"Közös munkánkkal biztosítjuk a befektetőknek a digitális eszközök átfogó és integrált kínálatát az információnyújtástól kezdve a kereskedésig" - nyilatkozta Alexander Höpter a Börse Stuttgart igazgatóságának elnöke.

Ez azt jelenti, hogy mind az információk, mind a kereskedés lehetősége rendelkezésre áll egyetlen platfomon belül.

A Börse Stuttgart - melynek kereskedési volumene 71,2 milliárd euró volt 2018-ban - a többségi részvényes a létrejövő egyesülésben a három partner közül. Az Axel Springer és a Finanzen.net - mely utóbbi régebb óta együttműködik a Börse Stuttgarttal - együtt a vállalkozás 30%-át fogják irányítani Stuttgartból és Berlinből.

Az új kereskedelmi platform - melynek hivatalos neve még nem ismert - 2019 nyarán indul Németországban, mind egyéni és mind intézményi befektetőket kiszolgál majd. Az első fázisban megvalósul a kriptovaluták kereskedelme, majd a tervek szerint ezt később kiterjesztenék a digitális eszközök szélesebb skálájára is.

A Börse Stuttgart egyébként már rendelkezik egy kriptokereskedési applikációval, melynek indításáról még tavaly májusban nyilatkozott. A Bison névre keresztelt applikáció idén januárban indult útjára. 


További információ: www.cointelegraph.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.   


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".