Hogyan lehet akár 500.000 Initiative Q-d ingyen?

2018.10.29

Ha hallottál már az új őrületről, - az Initiative Q-ról - ami egy globális elektronikus fizetési rendszer létrehozását tűzte ki célul:

- és bár nem tudod eldönteni, hogy átverés vagy aranybánya,

- de ott motoszkál benned, hogy vajon mi van, ha mégis egy jó üzlet, akkor érdemes átfutnod bemutató cikkünket, majd megismerned a regisztráció folyamatát és annak logikáját.

Egy biztos, hogy MOST SEMMIBE sem kerül, de ha bejön, akkor a mostani fabatkából érték lehet. NE feledd, hogy az Ontology-t is ingyen osztották szét és most 350 millió USD-t ér és valamikor a Bitcoint is meg lehetett vásárolni 100 USD-ért. Az Initiative Q pedig most - még - ingyen van.

A csapat nagyon profin kidolgozta az Initiaitve Q meghívási rendszerét. Minél később kezdjük el, annál kevesebb Q üti markunkat. 3 napja egy feliratkozási bónusz még 8460 Q-t ért, ez ma már csak 6469 Q és az összeg folyamatosan csökken.

Maximum 30 embert hívhatunk meg, bár elsőre úgy látjuk, hogy csak 15 főt. Ahogy haladunk előre ez változni fog. Csupa pozitív meglepetés az egész folyamat.


Lássuk az egészet az elejétől:

Regisztrációt követően mindenki megkapja a saját referal linkjét, amit megoszthat barátaival a Facebookon, elküldhet e-mailen, vagy akár SMS-ben is.

Úgy tűnik elsőre, hogy "csak" 15 főt tudunk meghívni, amiért kb. 6500 Q-t kapunk emberenként + a saját kezdő 6469 darabunk, így eljuthatunk akár 100.000 Q fölé is.

Ha barátaink száma elérte a 15 főt, látni fogjuk, hogy ki hány főt hívott meg és további 15 fő meghívására kapunk jogosultságot, és azt is látjuk, hogy ők hány főt hívtak meg.

A rendszer minden szakaszban elárulja, hogy mennyi Q-t tudunk még ingyen szerezni.

A cél, hogy legyen olyan ismerősünk vagy akár családtagunk, akinek van 30 meghívott barátja, innentől minden 2. szinten csatlakozó ember után is kapunk 6500 Q-t. 

Ha pedig a Q tényleg valós értékké válik, akkor nagyon jó üzletet kötöttünk. 

ITT lehet INGYEN csatlkozni:

Ezzel a linkkel regisztrálj 

ha nem működött akkor az alábbiakal

Csatlakozáshoz kattints az 1. linkre

Csatlakozáshoz kattints a 2. linkre
HA nem játszadozni szeretne, hanem ÉLESBE befektetni, akkor a Binance kereskedési rendszert javsaoljuk, ahol 0,1 % díj ellenében lehet kereskedni. Ráadásul a referal programjuknak köszönhetően 20%-40%-át visszaadják az alánk tartozó emberek kereskedési díjából. Sok kicsi sokra megy! 40% jutalék feltétele, hogy 500 BNB token-el rendelkezzünk, ami kb. 4800 USD! 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.