Experty applikáció

2018.11.05

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk az Experty-ről, mely egy hang-, és video alkalmazás, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák és számszerűsítsék idejüket, tudásukat, szakértelmüket, akár globálisan is. Az Experty kiváló példa a sharing economy és a blokklánc összekapcsolására.

A tudást kínálók és keresők közvetlen összekapcsolása a blockchain technológia segítségével, mely automatikus kifizetést biztosít az előre meghatározott díjszabás és a beszélgetés hossza alapján.

A csapat most egy applikáció indításáról tett bejelentést, mely online fizetési megoldást tesz lehetővé a szakértők, konzultánsok és a fogyasztók számára egyaránt. Céljuk, hogy az embereket a kriptovaluták elfogadására ösztönözzék az általuk megalkotott applikáció segítségével.

Jövő héttől az Experty elérhető weben és Androidon keresztül az USA-ban, Kínában és Japánban is.

Az Experty app-ján belül bárki felhívhat egy szakértőt és tanácsot kérhet, melyhez a legjobb tudású szakembereket próbálták összeválogatni. A résztvevő szakemberek teljes tulajdonjoggal rendelkeznek számlájuk felett és elvégzett munkájukat a felhasználók véleményezik.

Az elmúlt hónapok során a csapat folyamatosan dolgozott a szoftver fejlesztésén és a felhasználói élmény fokozásán, mely például könnyebb belépést és a hívások megkezdését biztosítja. Ezzel szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a hozzá nem értők is könnyedén használhassák. Mivel sokan nem szeretnek a jelszavakkal bajlódni, ezért lehetővé tették a közösségi médián keresztüli belépést is.

A kifizetések továbbra is az EXY tokennel történnek. A felhasználók az app-on belül vásárolhatnak is tokeneket teljesen biztonságos keretek között vagy közvetlenül a számlájukra utalhatják azt.

A projekt ICO szakaszban 9,458 millió dollárt gyűjtött, jelenlegi tőkeértéke 3,5 millió dollár környékén mozog a tőkeértéke. Sajnos csak kisebb tőzsdéken lehet vele kereskedni vele, Kucoin, Coinbe, IDEX. 


További információ: www.medium.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.