Experty ICO

2018.01.11

Kripto Uber a tudás megosztására

Az Experty az első Ethereum támogatott hang-, és video alkalmazás, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák és számszerűsítsék idejüket, tudásukat, szakértelmüket globálisan. 

A tudást kínálók és keresők közvetlen összekapcsolása a blockchain technológia segítségével. A tudást kínáló egyszerűen meghatároz egy percdíjat, majd amikor a hívás megtörtént automatikusan megadja a előre meghatározott díjszabás alapján kiszámított összeget. A szolgáltatás igénybe vevője csak a hívás hosszának díját fizeti meg.

Az Ethereum blockchain automatikus kifizetést biztosít az előre meghatározott díjszabás és a beszélgetés hossza alapján.

Centralizált piac helyett egy teljesen decentralizált megoldás. A felhasználók szabadon és térítésmentesen bárhol megoszthatják Experty profiljukat saját weboldalukon, Linkedin profilban, Twitteren, stb. Ily módon nem egyetlen "piacra" korlátozódik szolgáltatásuk.

A platform egyik fő célja a kriptovaluták egyre szélesebb körű elfogadtatása. Bárki, akinek szüksége van egy Experty konzultációra, annak lesz egy kriptovaluta pénztárcája is.

Használatának előnyei:

  • azonnali elérhetőség
  • azonnali válasz
  • azonnali fizetés


Az EXY a platform tokene, az alábbiakra használható:

· A szolgáltatás díjának kifizetésére

· Prémium szolgáltalások igénybevételére

· Letét elhelyézésére a szolgáltatás igénybevételéhez

A token jegyzése január 31-én indul.

A jegyzés során elfogadott valuták: ETH, BTC, USD

1 EXY=1,38 USD (0,00100 ETH)


További információ: experty.io


Ha szeretnél többet tudni az ICO-król vagy meg szeretnéd tanulni, hogyan tudsz vásárolni, akkor gyere el február 1-jén tartandó Workshopomra, amit az A38 Hajón tartok. Jegyet az A38 Hajó weboldalán tudsz venni.
Maximum létszám 50 fő.

Híreket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amit már 1600-an meg is tettek.