Drivezy ICO jegyzés indul

2017.10.31

A Drivezy egy indiai P2P autó-, és bicikli megosztó platform, 2017 elején kezdte meg működését, jelenleg 1000 autójuk és 300 kerékpárjuk közlekedik 4 indiai városban.

Korábban már beszámoltunk egy bejegyzésben a cégről és arról, hogy a Drivezy bejelentett egy privát ICO projektet egy P2P közösségi piactér létrehozására. Az ICO kibocsátás egyedisége, hogy bevételi részesedést is biztosít a cég a befektetők részére.

Az ICO jegyzés kezdete: 2017. november 1.

A Drivezy ICO portálja szerint a befektetők úgynevezett Rental (bér) coinokat vásárolnak, mellyel befektetnek a platformba. A bérletből származó későbbi bevételek 95%-a a befektetőket illeti, a maradék 5% megy a Drivezynak minden hónap első hetében. 12,6 millió token vár értékesítésre egyenként 0.00141 ETH áron.

A jegyzés holnap kezdődik, aki szeretne befektetni a rentalcoins.com oldalon megteheti.Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz. Már jelentkezhetsz az október 31-i Meetup-unkra, amit az A38 Hajón tartunk és témája az Új kriptovaluták keletkezése (ICO), vásárlása - mutatjuk hogyan működik