Crypterium - utolsó lehetőség a jegyzésre!

2017.12.11

Még november elején számoltunk be a Crypterium ICO projektjéről, amiről már akkor sejthető volt, hogy hatalmas siker lesz. 31 millió USD gyűlt eddig össze. A jegyzés jelenlegi szakasza hamarosan -  17 órán belül - lezárul. 

Itt jegyezhetőek a tokenek 10% prémiummal

Mi is az a Crypterium? 

Digitális bank, melynek célja, hogy kényelmes banki "élményt" nyújtson világszerte a blockchain technológia segítségével.  

Miben különbözik a többi kriptobanktól?

  • Hisznek az "érintésmentes" (NFC) fizetésben, azaz a jövőben egyáltalán nem lesz szükség bankkártyára. Az applikáció letöltés után azonnal használható, nem kell 2 hetet várni a plasztik kártya megérkezésére.
  • Cél egy saját, blockchain alapú kripto-fizetési infrastruktúra kiépítése, mely jelentősen csökkenti a tranzakciós költségeket.
  • Tervek szerint nemcsak a létező kriptoközösségbe tartozó néhány millió embernek kínálják szolgáltatásukat, hanem azoknak is, akik még csak érdeklődnek a kriptovilág iránt.

Az ICO hihetetlen sikert könyvelhet el már most, igaz még van hátra néhány értékes óra. Aki még most vásárol +10% bónuszt kap ajándékba. 

Eddig több, mint 31 millió dollárt sikerült összegyűjteni. 

1 CRPT = 0,0001 BTC, de vásárolható Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash és még Ripple-ért is.

Jegyzésért keresd fel az alábbi oldalt. Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.