Crypterium

2017.11.06

Egy újabb, sikereket magában hordozó ICO a Crypterium, ami jelmondata szerint nem más, mint "Kriptobank kriptoembereknek". Digitális bank, melynek célja, hogy kényelmes banki "élményt" nyújtson világszerte a blockchain technológia segítségével. Miben különbözik a többi kriptobanktól?

  • Hisznek az "érintkezésmentes" fizetésben, azaz a jövőben egyáltalán nem lesz szükség bankkártyára. Az applikáció letöltés után azonnal használható, nem kell 2 hetet várni a plasztik kártya megérkezésére.
  • Cél egy saját, blockchain alapú kripto-fizetési infrastruktúra kiépítése, mely jelentősen csökkenti a tranzakciós költségeket.
  • Tervek szerint nemcsak a létező kriptoközösségbe tartozó néhány millió embernek kínálják szolgáltatásukat, hanem azoknak is, akik még csak érdeklődnek a kriptovilág iránt.

Az ICO előjegyzése október 31-én kezdődött és november 6-ig tart. Az előjegyzés kezdete óta eddig 9,3 millió dollár gyűlt össze, akik az előjegyzési időszakban vásárolnak 33%-os bónuszt kapnak.

1 CRPT ára = 0,0001 BTC

A jegyzés 2018. január 13-ig tart. A kibocsátott mennyiség 300.000.000 token.

Jegyzési lehetőség a www.crypterium.io oldalon. 


Forrás: www.crypterium.io


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.