Coinbase 5 új coin, emelkedik is az árfolyamuk

2018.07.14

A Coinbase újabb öt kriptovalutát vezetett be kereskedési rendszerébe. A döntés eredményeként a Cardano, Basic Attention Token, Stellar Lumens, Zcash és 0x jelentős mértékben növekedésnek indult. 

Az árfolyamok azonnali növekedése teljes mértékben logikus, mivel Amerikában és már Angliában is komoly ügyfélbázissal rendelkezik a cég és eddig csak Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum és Litecoin kriptovalutákat kínált.

A gyengélkedő piaci hangulat összességében nem változott, azonban az érintett kriptovaluták árfolyama jelentős mértékben növekedni kezdett.

Nagyon remélem, hogy a július 30-31-én tartandó G20 találkozó fordulatot hoz a kriptovaluták történetében és elindul - végre - a szabályozás felé az ágazat. 

Az újonnan bevezetett öt kriptovaluta joggal pályázhatna bármelyikünk kriptovaluta portfóliójába, 15%-ot nem meghaladó arányban.

A cikk szerzője: Pataki Gábor a CoinBroker alapítója


Hogy tudnánk nyereséget realizálni egy hirtelen jött emelkedésből, minimális kockázatvállalással?

Ilyenkor jól jönne egy olyan szoftver, ami a hirtelen jött emelkedésre tud reagálni, majd a megvásárolt portfólió tőkevédelméről és elért eredményről is gondoskodik. - ezt tudja a Stop-Loss Manager, ami jelenleg még tesztelési időszakban kipróbálható. 

ITT tudsz jelentkezni tesztelőnek, melyhez ingyen használatot biztosítunk  legalább 2018. augusztus 30-ig. 

Stop-Loss Manager 5 stop-loss ajánlat egy rendszerben a Binance és a Bitstamp tőzsdén


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is! .