Change ICO eredményei

2017.10.15

A Change a világ első, ténylegesen globálisan elérhető decentralizált bankja, elképzelések szerint teljesen megreformálja a hagyományos bankszektort.

Célkitűzései:

  • Az első globális bank kiépítése, forradalmian új szolgáltatásokat kínálva az ügyfeleknek a világ minden táján.
  • A pénzügyi szektor határainak megszüntetése és annak biztosítása, hogy minden állampolgár hozzájuthat az alternatív pénzügyi szolgáltatásokhoz.
  • Véget vetni a mesterségesen kreált monopóliumnak, melyet a helyi szabályozó szervek és a tradicionális bankok alkottak.

Egy korábbi bejegyzésben már beszámoltunk róla, hogy a Change ICO jegyzést indított szeptember 16-án, melynek eddigi eredményeiről a cég számolt be:

"Elértük a token értékesítés utolsó fázisát, eddig több mint 17 millió dollár gyűlt össze több mint 5000 támogatótól a világ minden tájáról. Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Change applikációt 2017. decemberében elindítjuk.

Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy a jegyzés ideje alatt mennyien járultak hozzá a projekt sikeréhez. Ezrek osztották meg a sztorinkat Twitteren, Youtube-on és számtalan más csatornán. Külön köszönet azoknak, akik segítettek lefordítani az anyagainkat több mint 20 nyelvre."

További info: getchange.com Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz. Már jelentkezhetsz az október 31-i Meetup-unkra, amit az A38 Hajón tartunk és témája az Új kriptovaluták keletkezése (ICO), vásárlása - mutatjuk hogyan működik