Change, a világ első globális kripto bankja

2017.09.11

A Change a világ első, ténylegesen globálisan elérhető decentralizált bankja, elképzelések szerint teljesen megreformálja a hagyományos bankszektort. Sikerük kulcsa, hogy világosan megfogalmazott céljaik vannak, melytől nem hagyják magukat eltéríteni, ez pedig világszerte több millió elégedett ügyfelet és az ágazat fejlődését eredményezi.

Azon túl, hogy a kriptovalutákat ténylegesen elkölthető pénzeszközzé alakítja, egy olyan új pénzügyi platform gerincét építi ki, mely szívesen fogadja a már létező, sikeresen teljesítő FinTech cégeket a világ bármely tájáról. A Change egy ökoszisztémát szeretne kialakítani, ahol a felhasználók globális szintű hozzáféréssel rendelkeznek.

ICO jegyzést ITT indíthat


Célkitűzései:

  • Az első globális bank kiépítése, forradalmian új szolgáltatásokat kínálva az ügyfeleknek a világ minden táján.
  • A pénzügyi szektor határainak megszüntetése és annak biztosítása, hogy minden állampolgár hozzájuthat az alternatív pénzügyi szolgáltatásokhoz.
  • Véget vetni a mesterségesen kreált monopóliumnak, melyet a helyi szabályozó szervek és a tradicionális bankok alkottak.

A nagy ICO projekt

Mint a globalizáció korának egyik úttörő projektje, a Change társult egy másik vezető programmal, ami nem más, mint az észt digitális állampolgárság. Mindkettő egy határok nélküli közösség és pénzügyi hálózat jövőképét vizionálja.

A megfelelő partnerekkel (mint például az észt kormány), a háttérben tevékenykedő tapasztalt csapattal valószínűleg a legígéretesebb ICO lesz a pénzügyi világban.

A Change szeptember 16-án indítja nyilvános érmekibocsátását, azt megelőzően pedig elővásárlásra van lehetőség szeptember 9-től.

A befektetők az Ethereumot használhatják, hogy részt vegyenek a folyamatban. Az ICO célja, 200.000 Ethereum gyűjtése, melyből az előértékesítés során 50.000 ETH kerül értékesítésére a várakozások szerint.

Minimum jegyzési mennyiség az előjegyzés során 10 ETH, ami körülbelül 750.000 Ft-nak felel meg.

Jelenleg, körülbelül 44 órával az előértékesítés megkezdése után 30.026 ETH értékű pénzösszeg gyűlt össze, ami nagyságrendileg 9 millió USD. Ez a szám a cikk megjelenése és olvasása közben is exponenciálisan növekszik.


Az iparág vezetői is támogatják a kezdeményezést

Az ICO sikerét egyértelműen előrejelzi az iparágon belüli széles körű támogatottsága. Olyan nevek sorakoztak fel mögé, mint például Roger Crook - a DHL korábbi vezérigazgatója - aki a Change-et forradalminak titulálja. Illetve Rob Findlay - a Next Money alapítója és vezérigazgatója - aki tanácsadóként csatlakozott a csapathoz.

Sikerének további mozgatórúgója lehet kormányzati támogatottsága. Észtország a leginkább digitálisan működő ország a földön. A digitális állampolgárság programnak köszönhetően a Change a leendő 10 millió e-állampolgár rendelkezésére áll majd a jövőben.

További részleteket a Change-Bank.com oldalon találtok.


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.