Az Amazon elérhetővé tette blockchain szolgáltatását a nagyközönség számára

2019.05.02

Az Oracle és a Microsoft után az Amazon hivatalosan is csatlakozott a blockchain szektorhoz, tudtuk meg az Amazon Web Services bejelentéséből.

Az e-kereskedelmi óriás a héten hozta nyilvánosságra, hogy elérhetővé teszi a Blockchain-as-a-Service (BaaS) platform szolgáltatását, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját blockchain hálózatot hozzanak létre és kihasználhassák a decentralizált applikációk és az okosszerződések nyújtotta előnyöket. Eddig a platform csak néhány szerencsés számára volt elérhető, tesztüzemben. A bejelentés nyomán a szolgáltatás most már minden ügyfél rendelkezésére áll az USA keleti régióiban.

Az új szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen és gyorsan hozhatnak létre működő blcokchain hálózatokat, figyelmüket az applikációk fejlesztésének szentelhetik ahelyett, hogy a blockchain hálózat működtetésével, beállításaival kellene foglalkozniuk. - mondta Rahul Pathak az AMB (Amazon Managed Blockhain) menedzsere.

"A felhasználók olyan keretrendszereket akarnak használni blockchain hálózatok létrehozására, mint a Hyperledger Fabric és az Ethereum és az Amazon platform meg is adja ennek lehetőségét."

Az AWS természetesen nem egyedüli szereplő a piacon, olyan versenytársakkal kell szembe néznie, mint a Microsoft, az Oracle, az Alibaba vagy az SAP, melyek már elindították saját blockchain szolgáltatásukat. Az AMB megoldását olyan nagy óriás cégek használják már, mint az USA legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója - az AT&T - a Nestlé és a Singapore Exchange Limited. 


További információk: www.blockcrypto.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható.


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.    


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".