A Kyber Network Crystal tokene tőzsdére kerül

2017.11.02

A Kyber Network tokene - a Kyber Network Crystal (KNC) - a Huobi platformon értékesíthető 2017. november 1-től.

A Kyber Network a decentralizált tőzsde új generációja, amely megkönnyíti a kriptoeszközök közötti azonnali átváltást, garantált likviditással. 

A KyberNetwork segítségével egy felhasználó tokent küldhet egy címzettnek, aki a fizetséget viszont egy másik tokenben szeretné megkapni, mindezt egy tranzakcióban. Az új okosszerződéses felület bevezetése lehetővé teszi, hogy a már létező pénztárcák - melyek csak bizonyos tokeneket fogadnak el - bármilyen létező vagy jövőbeni tokent fogadhatnak anélkül, hogy módosítani kellene a token szerződéskódot.

A Kyber Network lehetővé teszi a coinok saját, személyes pénztárcában való tárolását és tranzakciók végrehajtását okosszerződések felhasználásával. A tranzakció azonnali, egyetlen visszaigazolással. A Kyber Network nem fér hozzá a felhasználók vagyonához, minden okosszerződéseken alapszik.

Likviditás: Kyber Network támogatja a tokenek tartalékolását azért, hogy magas fokú likviditást biztosítson, ezáltal azonnal elérhető a kereskedés során.

Azonnali kereskedés: nem kell várni a visszaigazolásra és letét sem szükséges. A token azonnal hozzáférhető, amint a lebonyolított tranzakció bekerül a blockchainbe.

Sok tőzsde ajánlja az alábbi lehetőségek valamelyikét, de a Kyber Network az egyedüli, mely az összessel rendelkezik:

  • alacsony tranzakciós költségek
  • azonnali kereskedés
  • likvid
  • biztonságos


A Huobi-t 2013. szeptemberében alapították szingapúri központtal, kereskedelmi és befektetési szolgáltatásokat kínál. Eddig a Huobi több mint 2 billió kínai yuan forgalmat bonyolított le és több mint egy millió felhasználót mondhat magáénak. A Huobi platformja ismert a biztonságáról, marketing tevékenységéről és arról, hogy vezető szerepet tölt be technológiai fronton is.

A KNC jegyzése a platformon lehetővé teszi a tokenek könnyed vásárlását és értékesítését.

"Rendkívül elégedettek vagyunk, hogy a Huobi-n jegyzik a tokeneinket. Hitelességet kölcsönöz a projektünknek és egyben egy hatalmas elismerés a csapatunknak." - mondta a Kyber Network ügyvezetője, Loi Luu.

Forrás: www.blog.kyber.networkHa követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.