A kriptopiac folyamatosan emelkedik

2019.04.02

Ha rátekintünk a coinmarketcap oldalára, régen várt stabil emelkedésnek lehetünk a tanúi. A top 100 coinból mindössze 4 került piros zónába az elmúlt 24 óra kereskedési alapján. A top 20 coin rangsorában egyetlen egy van, mely mínuszban teljesített (Tezos) az elmúlt 24 órában, de az összes többi valuta szárnyal.

A tőkekapitalizáció szerinti legnagyobb coin, a Bitcoin 13,23%-os emelkedést produkált, jelenleg 4681 dolláros árfolyamon kereskedhető, A BTC dominanciája a teljes kriptopiacra nézve 51,4%.

A második legnagyobb coin az Ethereum 6,93%-kal emelkedett, árfolyama 152 dollár jelenleg és stabilan tartja második helyét 16 milliárdos tőkeértékével. A Ripple (XRP) emelkedése 6,69%, árfolyama 0,33 dollár a cikk írásának időpontjában.

A top 20 coin közül a legnagyobb emelkedést (13,63%) a Cardano és a már fentebb is említett Bitcoin mutatta be. De természetesen említésre méltó a Monero és a Tron is, melyek szintén 10% feletti növekedést értek el.

A teljes piaci tőkekapitalizáció is meredeken ível felfelé az elmúlt egy hetet vizsgálva. Ennek értéke március 26-án 137 milliárd dollár volt, a mai napon pedig 160 milliárd dollár, mely 16%-os növekedésnek felel meg.


Mindeközben a nagyvilágban folyamatosan történnek az események. A pakisztáni kormányzat egy új szabályozási keretprogram megalkotásán dolgozik, miután tavaly áprilisban letiltotta a kriptovaluták kereskedelmét az országban.

Közben az indiai kriptotőzsde - a Coindelta - hivatalosan is bejelentette bezárását, köszönhetően a komoly tiltásoknak, melyek a kriptovalutákkal foglalkozó vállalkozásokat sújtják Indiában.

További hírek szerint a legjelentősebb amerikai kriptovaluta tőzsde - a Coinbase - kiterjesztette szolgáltatását a határon túlra is, mely azt jelenti, hogy az ügyfelek ezentúl díj nélkül utalhatnak bárkinek, aki rendelkezik Coinbase számlával bárhová a világban XRP és USDCoin használatával.

Svájcban egyre inkább elterjednek és folyamatosan növekednek a blockchain technológiával és a kriptovilággal foglalkozó vállalkozások. 

Még március 31-én Josh Rager - kriptobefektető - azt jósolta, hogy a Bitcoin árfolyama 2023-ra 150 ezer dollárig emelkedik. Sokan természetesen szkeptikusan fogadták ez a kijelentést, bármennyire is jól hangzik. További információk: www.cointelegraph.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".