A Goldman Sachs nem kereskedik kriptókkal

2019.04.12

A Goldman Sachs ügyvezetője - David Solomon - egyértelműen cáfolta a pletykákat, mely szerint a cég kriptokereskedésbe fogna.

Solmon elmondta, hogy sohasem volt konkrét terv arra vonatkozóan, hogy kriptokereskedési rendszert indítanának. Solomon egy 2017. decemberi Bloomberg riportot hibáztat a megjelent kamu hírek okán.

"Akárcsak mások, mi is vizsgálódunk, próbáljunk megérteni és megismerni a kriptovaluta piac működését és fejlődését, de sohasem volt olyan terv, hogy kriptokereskedésbe fognánk."

Elmondása szerint talán lehet arról szó, hogy a jövőben kriptókkal kereskednének, de ennek nem most van itt az ideje, mivel a digitális valuták piaca még mindig újnak mondható. Számos kérdést kell vizsgálni az ügyben. Egyelőre nem világos szabályozási szempontból és az sem biztos még, hogy hosszú távon a kriptovaluta életképes lehet-e. 


További információ: www.cointelegraph.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.  


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".