Zuckerberg is megszólalt kriptovaluta ügyben

2018.01.12

Zuckerberg idén minél inkább behatóbban kívánja tanulmányozni a kriptovalutákat, hogy felfedezze a bennük rejlő potenciált.

Úgy véli, hogy a decentralizált rendszerek ereje lehetővé teszi, hogy a hatalom visszakerüljön az egyének kezébe. 

Zuckerberg már korábban is kifejezte érdeklődését a kriptovaluták irányába, de idén úgy néz ki még tovább keresi a bennük rejlő lehetőséget, akár a Facebook-kal kapcsolatban is. Stílusosan egy Facebook postban a következőket írta:

"Számos olyan trend létezik - mint például titkosítás és kriptovaluták - melyek a centralizált rendszerektől újra az egyének kezébe adják a hatalmat. Nagyon érdekel, hogy mélyebbre ássak és tanulmányozzam a pozitív és negatív aspektusait ezeknek a technológiáknak és, hogy hogyan lehetne őket a szolgáltatásainkban hasznosítani."

Blockchain közösségi platform?

Már számos blockchain alapú közösségi platform létezik, de egy olyan hír, hogy a Facebook - mely naponta egy milliárd embert ér el - érdeklődik a kriptovaluták iránt - nos ez egyedülálló.

Nem meglepő, Zuckerberg decentralizált rendszerekre irányuló figyelme, ha tisztában vagyunk a közösségi media peer-to-peer erejével. A blockchain és a kriptovaluták ezt csak tovább növelnék.


További információ: facebook.com


Ha szeretnél többet tudni az ICO-król vagy meg szeretnéd tanulni, hogyan tudsz vásárolni, akkor gyere el február 1-jén tartandó Workshopomra, amit az A38 Hajón tartok. Jegyet az A38 Hajó weboldalán tudsz venni. 
Maximum létszám 50 fő.

Híreket a Facebook oldalunkon is követheted, amit már 1600-an meg is tettek.