UTRUST

2019.05.28

A világ első kriptovaluta fizetési megoldása, mely azonnali tranzakciókat, az ügyfelek védelmét és azonnali kripto-fiat átváltási lehetőséget kínál, gyors és biztonságos formában a kereskedőknek és a vásárlóknak egyaránt.

Manapság már több mint 100.000 üzletben fizethetünk kriptovalutával. Mivel a kriptovalutát használó ügyfelek száma egyre inkább csak növekszik, ezért szükség van arra, hogy a kereskedők lépést tartsanak az igényekkel.

A UTRUST lehetővé teszi, hogy ügyfelek kedvenc kriptovalutájukkal fizessenek, mindez a kereskedők számára teljesen normális üzletmenetet jelent, mivel a UTRUST fizetési platform a kriptovalutákat azonnal átváltja fiat valutává, így a kereskedő abban a formában juthat hozzá pénzéhez, amiben szeretné, legyen az euro, amerikai dollár, vagy angol font.

Az azonnali átváltásnak köszönhetően nem kell többé a piac volatilitása miatt aggódni, a kereskedő azt az összeget kaphatja meg a kínált termékért vagy szolgáltatásért, amit eleve kért.

A UTRUST használata extrém alacsony költségeket kíván, elfelejthetjük a magas bankkártyás költségeket. A platform mindössze 1%-os fizetési díjat számít fel a kereskedők számára, a vásárlók számára a fizetés ingyenes. A kriptós fizetések fogadásának köszönhetően nemcsak, hogy több vásárlója lesz a kereskedőnek, de sokat spórolhat a fizetési díjakon is. Az egyedülálló vásárlói védelemnek köszönhetően növekszik a forgalom is.

A kriptovalutás fizetések elfogadása nemcsak egy újabb fizetési mód, hanem annak kinyilatkoztatása, hogy a vállalkozás mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű vásárlói élményt nyújtsa ügyfelei számára, az elégedett ügyfél pedig elégedett kereskedőt jelent.

A vásárlók is élvezhetik a kriptovalutás vásárlások nyújtotta előnyöket. Jelentősen olcsóbb, gyorsabb és könnyebb opció a létező megoldásoknál. Okostelefon használatával az ügyfél bárhonnan a világon vásárolhat anélkül, hogy ehhez drága harmadik fél bevonására lenne szükség.

A vásárlók magas szintű védelmet élveznek, a kereskedő számára csak akkor válik elérhetővé pénze, ha az ügyfél már megkapta azt, amiért fizetett. Ha bármi probléma felmerülne a UTRUST zökkenőmentes lehetőséget kínál a vita rendezésére a kereskedővel. Sikertelen pénzvisszafizetési kérelem esetén a UTRUST közvetítői intézkednek.

A UTRUST sikerének egyik bizonyítéka, hogy számos jelentős céggel kötött már partnerségi megállapodást. Januárban csatlakozott a Quid Systemhez, közös erőfeszítéseik célja, hogy betörjenek a kereskedő-fogyasztói piacra.

Ezután újabb együttműködést jelentettek be, mégpedig a Mangroviával, akikkel közösen fizetési megoldásokat nyújtanak blockchain vállalkozások számára.

A Mangrovia szoftver megoldások fejlesztésén dolgozik, jelenleg számos iparágban tevékenykedik blockchain vállalkozások létrehozásán. Számos területen szakértőnek számít, mint például az open ledger technológia vagy az IoT. Közösen olyan kriptofizetési megoldás létrehozásán dolgoznak, mely mind a vásárlók mind a kereskedők számára tökéletesen működhet a jövőben. A UTRUST számára megtiszteltetés, hogy a Mangrovia csapatával dolgozhat együtt.

A Mangrovia olyan jelentős cégekkel dolgozik már együtt, mint az IBM vagy a Sydema. Ez azt jelenti, hogy a UTRUST olyan vállalkozásokhoz csatlakozhat majd munkája során, melyek a jövő tech platformjait hozzák létre és pontosan ez az a hely, ahol a cég lenni szeretne a jövőben. 


További információ: www.utrust.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".