Új felhasználók árasztják el a kriptopiacot

2020.05.15

Changpeng Zhao - Binance ügyvezető - arról számolt be, hogy a tőzsdére beáramló új felhasználók száma masszív növekedésnek indult az elmúlt időszakban, lassan megközelíti a 2018-as év növekedési ütemét. Aktivitási szintjük szintén egészen magas, ami azt jelenti, hogy a piacon aktívan tevékenykedő résztvevők száma rohamosan emelkedik.

"Az aktivitási szint jelentősen magasabb, mint három vagy négy hónappal ezelőtt."

Talán az új felhasználók lesznek azok, akik újra elrepítik a Bitcoin árfolyamát egészen 20 ezer dollárig, mint ahogyan az 2017 év végén történt.

A Bitcoin felezés igencsak a kriptopiacra, ezen belül is a Bitcoinra terelte a befektetők és a nagyvilág figyelmét. A témában kiemelendő Paul Tudor Jones befektető, akinek a szava döntő jelentőségű lehet a befektetési döntések meghozatala során. Jones gyakorlatilag valódi befektetésként ismerte el a Bitcoint azzal, hogy felvette azt portfóliójába.

A hype tovább folytatódik, főleg ha olyan elismert figurák, mint Jones fogalmaznak meg pozitív véleményt a kriptopiaccal kapcsolatban. Ezt igazolja az új regisztrációk számának rohamos emelkedése is.

De milyen elvárásoknak is kell megfelelni az elkövetkezendő hetekben, hónapokban? Nik Patel - a népszerű kriptovaluta kereskedő - analízise szerint a Bitcoinnak először meg kell erősödnie 9480 dolláron, hogy innen aztán tovább tudjon emelkedni az idei legmagasabb árfolyamáig, 10550 dollárig. 


További információ: www.bitcoinist.com