TrueUSD a Stop-Loss Managerben is

2018.05.24

A TrueUSD, azaz TUSD felkerült a Binance tőzsdére és azzal menedzseli magát, hogy sokkal inkább dollár alapú, mint riválisa a Tether (USDT) és direktben váltható a TUSD USD-re saját banki szolgáltatójukon keresztül.

A BÉTA szakaszban elindított Stop-Loss Manager® tőzsdei árfolyam figyelő és menedzser szoftver lehetőséget biztosít kisebb altcoinok értékesítése esetén az eladás során kapott ETH automatikus USDT-re (Tether) történő átváltására.

Pataki Gábor csapata által kifejlesztett Stop-Loss Managerben most is elérhető az USDT-re történő automatikus átváltás, azonban az TUSD (TrueUSD) megjelenése arra ösztönzi a csapatot, hogy ezt is bekössék a BÉTA szakaszban futó rendszerbe, melynek tesztelésére jelentkezőket várnak. Részleteket a www.stoplossmanager.com oldalon találsz.

A Fiat valutákhoz kötött árfolyamú kriptovaluták (USDT és TUSD) valóban jó - időszaki - menedéket nyújthatnak árfolyamcsökkenés esetén, azonban komoly kérdés, hogy mennyire bízhatunk meg bennük.

Az biztos, hogy helye van az ilyen típusú kriptovalutáknak a piacokon, ahol nincs lehetőség közvetlenül USD vagy EUR ellenében kereskedni.

A Stop-Loss Manager biztosítja a kriptovaluta portfólió értékének nyomon követését, az árfolyamfigyelés alapon az automatizált stop-loss megbízások időzítését, amit az USD-ben kalkulált árfolyamok alapján tesz. A Stop-Loss Manager lehetőséget biztosít az automatikus visszavásárlására is a befektető által meghatározott eredmény szintek mellett.

A Stop-Loss Manager az árfolyamok követését úgy valósítja meg, hogy a befektetők által meghatározott szinteken automatikusan eladásra kerülnek a kriptovaluták. Majd ha ismét emelkedni kezdenek az árfolyamok, a rendszer az USDT-ből ismét - automatikusan - Ethereumot vásárol, majd azonnal át is váltja a kapott Ethert a meghatározott kriptovalutára.

Szerencsésebb esetben, ha eladást követően csökkennek az árfolyamok, az USD-ben kalkulált csúszó stop-loss ajánlat aktiválódik, miután az árfolyamzuhanást követő emelkedés megkezdődik és a befektető által meghatározott aktiválási szint életbe lép.

Jelentkezz tesztelőnek és a gyakorlatban is megtapasztalhatod a Stop-Loss Manager szolgáltatás előnyeit. 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már közel 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!