Tovább terjeszkedik a Binance

2018.11.09

A legnagyobb kriptovaluta tőzsde - a Binance - elemző részleget indított intézményi szintű kutatási jelentések készítésére. Az új elemző részleg - a Binance Research - működésének célja az átláthatóság növelése és az információk minőségének javítása a kriptovaluta világon belül. Már közzé is tettek két riportot, melyeket a decentralizált blockchain elemzésének szenteltek.


A Binance a világ legnagyobb forgalmú és talán a legolcsóbb díjú kereskedési rendszere (BNB tokennel fizetve 0,0075% csupán a brókerdíj), amit a StopLoss Managerrel is tudsz használni 14 napig most ingyen . Ha még nem rendelkezel Binance hozzáféréssel, akkor itt a lehetőség, hogy 2 perc alatt regisztráld magad.


A Binance Research nem az első olyan projekt, melyet a tőzsde eredeti tevékenységén kívül indítottak. Október elején a Binance bejelentette, hogy blockchain támogatott jótékonysági platformot hoz létre Blockchain Charity Foundation (BCF) néven. Elsőként arra használták a platformot, hogy megsegítsék a Kelet-Ugandát sújtó áradások és földcsuszamlások károsultjait. A platform az adományokat elfogadja Bitcoinban, Ethereumban és Binance Coinban is.

Szintén októberben a Binance Labs dollármilliókat fektetett a Contentos elnevezésű projektbe, melynek célja egy olyan decentralizált tartalomszolgáltató ökoszisztéma létrehozása, mely átláthatóságot kínál és a megjelentett tartalmak számszerűsítését harmadik fél megjelenítése vagy a tartalom eltávolítása nélkül.

A Binance-t 2014-ben Kínában alapították, a világon a legnagyobb digitális tőzsde kereskedési volume tekintetében, ami jelenleg kb. 725 millió dollár naponta a coinmarketcap adatai szerint.

A Binance folyamatosan terjeszti ki tevékenységét más országokra is, mostanában jelentették be egy fiat-kripto tőzsde indítását Ugandában, mely lehetővé teszi a felhasználók számára Bitcoin és Ethereum vásárlását a helyi valuta - az ugandai shilling - ellenében.

Szeptemberben bejelentették egy kripto-fiat tőzsde béta tesztelését Szingapúrban, mely feltehetőleg támogatja majd a helyi szingapúri dollárt. Megállapodást írtak alá a Máltai Tőzsdével közösen indítandó kereskedelmi platform kapcsán. Továbbá a Binance és a Liechtensteini Kriptotőzsde (LCX) közös fiat-kripto tőzsde indítását jelentették be Liechtensteinben.


További információ: www.cointelegraph.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.