Token alapú tőzsdei platform indul a Nasdaq támogatásával

2019.01.04

A DX.Exchange kripto startup lehetővé tenné ügyfelei számára, hogy a legnagyobb vállalatok részvényeit vásárolhassák meg egy most induló token-alapú platformon keresztül.

Az észt digitális kereskedelmi platform tokenizált részvényeket ajánl Ethereum blockchain alapon a jövő héttől kezdődően.

A DX lesz az első olyan tőzsdei platform, mely az Európai Unió szabályozási környezetén belül ajánl hasonló lehetőséget, ehhez pedig a Nasdaq FIX protokollját használja majd.

A cég szerint a kriptovaluta felhasználók részvényt megtestesítő tokeneket vásárolhatnak olyan világcégekben, mint a Google, a Facebook vagy az Amazon.

"A digitális részvények kombinálják a blockchain technológia előnyeit a hagyományos részvény befektetéssel. Aki ilyen formában tokent vásárol, az egyben az adott cég részvényesévé is válik."

A Nasdaq már korábban is jelezte, hogy támogatja a kriptovalutákat és a jövőben maga is belép a kriptovaluták és a blockchain piacára. 


További információ: www.cointelegraph.com


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".