Tőkegyűjtés az iSTOX-nál

2019.10.04

Az iSTOX security token platform egy meg nem nevezett összegű befektetéshez jutott hozzá a legnagyobb thai befektetési bank, a Kiatnakin Phatra Financial Group (KKP) jóvoltából.

A cég visszautasította a tőkegyűjtés pénzügyi részleteinek a felfedését, annyit azonban elárultak, hogy a KKP volt az egyetlen befektető ebben a körben. A megszerzett bevételt a befektetői bázis növelésére, tokenek kibocsátására és ázsiai terjeszkedésre kívánják fordítani.

A platform tulajdonosa az ICHX Tech, egy fintech vállalalkozás, melynek egyik jelentős befektetője a szingapúri tőzsde. Az iSTOX még májusban került be a Szingapúri Pénzügyi Felügyelet (MAS) által felállított szabályozási rendszerbe, melynek köszönhetően még idén megindulhat a digitális értékpapírok kereskedelme a platformon.

"Az értékpapírok digitalizációja mindenképpen kulcsfontosságú lesz, mellyel olyan megoldásokat kínálhatunk, melyek még nem állnak rendelkezésre a hagyományos piacokon."

"Manapság a legtöbb befektetés nem hozza az elvárt megtérülést, így a befektetők nagy érdeklődést mutatnak a privát piaci lehetőségek iránt."

Az új platform az összes felhasználó számára biztosítja az egyenlő hozzáférést a rendelkezésre álló információkhoz, megszünteti a magas költségeket és hatékonyan nyitja meg az ajtókat a privát befektetési lehetőségek felé. 


További információ: www.coindesk.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".