TenX-ben (PAY) komoly lehetőségek lehetnek

2017.09.10

Folyamatosan visszatérő kihívás a Bitcoin és más kriptovaluták számára, hogy hogyan váljanak működőképes, a valós életben is felhasználható valutává. Ebben nyújt segítséget a TenX, mely a különböző digitális valutákat ténylegesen elkölthető, valós pénzeszközzé teszi. A TenX által jelenleg támogatott kriptopénzek a Bitcoin, Ethereum, ERC20, Dash és őket a jövőben még számtalan valuta követi. A nagy hír, hogy a Jaxx wallett és a TenX egyesítik erejüket.

Dr. Julian Hosp, a TenX társalapítója és elnöke a következőket mondta a csatlakozásról:

"A Jaxx az egyik leghasználhatóbb kriptopénztárca, mely a top tokenek és coinok többségét egységesíti. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a TenX a részese lehet ennek a csoportnak."

A TenX célja, hogy a felhasználók képesek legyenek kriptovalutás fizetések teljesítésére okostelefonjuk vagy hitelkártyájuk segítségével. A TenX már működik és több mint 36 millió elfogadó ponton használható online és offline egyaránt. A TenX az elköltött kriptovalutát átváltja valós idejű fiat valutává minden egyes vásárlás alkalmával.

Antoni di Iorio, a Jaxx alapítója és vezérigazgatója a következőket mondta:

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a TenX tokeneket integrálhatjuk a Jaxx pénztárcába. Megtisztelő, hogy egy olyan projekt részesei lehetünk, mint a TenX, mely hatalmas húzóerőt jelent fejlődésének már korai szakaszában. A TenX már most óriási hatást gyakorolt az egyre növekvő blockchain ökoszisztémára."

A Jaxx több-token alapú blockchain pénztárca, mely egy egységes rendszert kínál 9 platformon és eszközön keresztül, beleértve Windows, Apple, Linux számítógépeket, Apple és Android mobil telefonokat és tableteket, akárcsak a Google Chrome eszközöket.

A Jaxx filozófiája szerint design-orientált, abszolút felhasználóbarát, egyszerű, könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosít. Lehetővé teszi a kripto-kripto vásárlást és értékesítést pénztárcán belüli átváltással, zökkenőmentesen. 

Az irányítás mindig a felhasználók kezében van, a Jaxx nem tárolja és hozzáférése sincsen a felhasználók vagyonához.


Árfolyama 2017. szeptember 10-én 0:01-kor 2,74 USD, 286 M USD tőkekapitalizáció és az elmúlt 24 órában csupán 5,6 M USD forgalom. Érdemes ránézni pár hónap múlva. 


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz