Tanmese: Mindig tájékozódj

2017.12.19

Volt egyszer egy (kripto)bányász és úgy gondolta, hogy mivel ő egy bányász, ezért inkább bányászik, mint az adminisztrációval foglalkozik. Felkeresett egy céget gondolva, hogy az majd megkönnyíti a munkáját és leveszi ezt a terhet a válláról. 

Nem is volt semmi probléma mindaddig, amíg eljutottak a pénzügyekhez és a kifizetésekhez. Akkor ugyanis kiderült, hogy a cég által nyilvántartott egyenlegek és a bányászati egyenlegek sehol sem stimmelnek egymással. Nem volt mit tenni, a bányász újból felkereste a céget, hogy megtudakolja, hol van a hiba.

Mint kiderült senki más nem hibás, csakis ő, hiszen nem olvasta el az apró betűs részt és a felhasználási feltételeket. Ha ezt megtette volna, akkor tudta volna, hogy abban az esetben, ha a beérkező összeg nem éri el a cég által meghatározott minimumot, akkor az az összeg a céget illeti, nem pedig bányászt.

Mi ebből a tanulság? Alaposan tájékozódj és olvass át minden feltételt MIELŐTT belevágsz egy üzletbe.


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.